Бійці спецроти «Світязь» готові їхати на фронт. ФОТО. ВІДЕО

Бійці спецроти «Світязь» готові їхати на фронт. ФОТО. ВІДЕО
Волинських бійців роти міліції особливого призначення «Світязь» забезпечили зимовим форменим одягом, а також необхідними засобами захисту та амуніцією.

Про це повідомили у прес-службі УМВС у Волинській області.

Командир роти Олександр Фацевич зазначив, що підрозділ практично на 100 відсотків забезпечений усім необхідним.

«Для особового складу роти за кошти управління та благодійників було придбано по два комплекти зимового форменого одягу, один із яких – із водотривкої тканини. Це, зокрема, комплекти, в які входять зимовий костюм - ватні штани та тепла куртка із міцної якісної тканини, термобілизна, флісова кофта та шапка-маска. Крім того, хлопці підрозділу мають ще й бушлати», - інформував Фацевич.

За його словами, для бійців закупили теплий одяг українського виробництва, який відповідає всім сучасним вимогам.

Новий спецодяг і взуття шили з урахуванням побажань бійців і досвіду, отриманого під час проведення АТО.

«Ми стовідсотково забезпечені засобами індивідуального захисту - бронежилетами, кевларовими шоломами, тактичними наколінниками, захисними окулярами. Для полегшення виконання бойових завдань у кожного із бійців роти є тактичні розвантажувальні жилети та ремінно-плечові системи, до яких кріпиться усе необхідне спорядження - кобури, сухарні сумки, аптечки, додаткові підсумки для магазинів, а також індивідуальні сумки для провіанту», - підкреслив командир «Святязя».

Також кожен співробітник має тактичний рюкзак, у комплекті до нього є спальний мішок, дощовик, каремат та індивідуальна аптечка, яка повністю укомплектована необхідними медпрепаратами.

Старший інспектор взводу роти «Світязь» Ярослав Кашуба розповів, що хлопці повністю готові до виконання бойових завдань на східних рубежах: як матеріально, так і морально.

«За довгих чотири місяці нас навчили військовій тактиці. Ми здобули теоретичні та практичні заняття ведення бою, а також основи тактико-спеціальної та вогневої підготовки. Крім того, вивчили одне одного. Головне те, що у нашому підрозділі - всі патріоти», - каже Кашуба.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Бійці спецроти «Світязь» готові їхати на фронт. ФОТО. ВІДЕО
11 грудень, 2014, 18:33