Волинських продавців алкоголю і тютюну оштрафували майже на мільйон

Волинських продавців алкоголю і тютюну оштрафували майже на мільйон
Волинських підприємців, які торгують алкоголем і тютюном, оштрафували на 915 тисяч гривень.

Загалом прийняли 177 рішень про застосування фінансових санкцій, - повідомили у головному управління Державної фіскальної служби у Волинській області.

Щодо порушень законодавчих норм, то у продавців підакцизних товарів на Волині протягом 11 місяців 2014 року їх виявили 299.

Зокрема, встановили 57 фактів роздрібної торгівлі алкогольними напоями за цінами, нижчими від встановлених мінімальних роздрібних цін на такі напої, і 38 фактів роздрібної торгівлі тютюновими виробами за цінами, вищими від максимальних роздрібних цін на тютюнові вироби, встановлених виробниками або імпортерами таких тютюнових виробів.

Фахівці органів ДФС тричі фіксували випадки зберігання алкогольних напоїв у місцях зберігання, що не внесені до Єдиного державного реєстру, та двічі - випадки роздрібної торгівлі алкогольними напоями через електронний контрольно-касовий апарат, не зазначений у ліцензії.

Горілчаний товар та цигарки без марок акцизного податку, або ж з підробленими марками виявили у 20 випадках. Продаж алкоголю на «розлив» без належних документів суб’єкта господарювання громадського харчування зафіксували 34 рази.

На Волині також мали місце 7 фактів реалізації слабоалкогольних напоїв та тютюнових виробів особам, які не досягли 18 років.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинських продавців алкоголю і тютюну оштрафували майже на мільйон
16 грудень, 2014, 09:29