Територію біля пам’ятника Тарасу Шевченку в Луцьку облагородять

Територію біля пам’ятника Тарасу Шевченку в Луцьку облагородять
У Луцьку оголосили конкурс на кращий проект облагородження прилеглої території навколо пам’ятника Тарасу Шевченку на проспекті Волі.

Про це стало відомо під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 17 грудня.

Начальник управління містобудування та архітектури Луцької міської ради Леонід Герасимюк розповів, що на цій частині центральної вулиці знаходяться зелені насадження, які потребують заміни, і взагалі прилегла територія біля головного корпусу СНУ імені Лесі Українки практично занедбана.

«Цю територію вулиці ми плануємо облагородити і зробити її одною із візитних карток міста. Тому із 19 січня по 10 лютого буде проведений конкурс на кращий проект благоустрою прилеглої території навколо пам’ятника Тарасу Шевченка», - заначив Герасимюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Закусочні і бутіки прикрасять цю площу. Накидайтеся, інвестори. Вистачить вивозити гроші в офшори
Відповісти
Викладіть кольоровою плиткою і заспокойтесь. Ніби немає на що витрачати міські гроші.
Відповісти
А ще поміняйте надпис на памятнику. Там стоїть автограф Т. Шевченка, що в культурному світі не прийнято. На памятниках відомих світу людей ставлять надписи шрифтом "академічний" або "брусок". А то так виходить, ніби поет сам підписався на своєму ж памятнику. Ще у Львові таке ж. Напевно, здерли в галіцияків, бо там раніше памятник встановлений.
Відповісти
Треба написати "Тарас Григорович Шевченко". А то "данєцкіє" переселенці йдуть і здивовано запитують: "Какому-то дєду памятник...".
Відповісти
Візитна картка Луцька це жахливе корито на Театральній площі,яке колись було фонтаном!Це розваляне корито є "лицем",а точніше кажучи є нахабною і ненажерливою пикою місцевої колгоспної влади,яку давно пора гнати в шию,от тоді і наше місто облагородиться!
Відповісти
Та шо тут паритися?!! Зрубати йолки, запуцувати всьо цементною плиткою,наставити круг Григоровича пивних ларків шоб данєцкім було де культурно отдихать, а ше шоб їх ще й просвєтіть, то памятнік дєду подпісать бруском чи акадєміческім шрифтом! Ну і пару бутічков із брендовой одеждой із Китая і там де всьо по 15 грн! Буде красіво! А, ну і всі фасади украсити полірованим гранітом у стилі "мавзолєй", так щоб не випадало із вже сформірованого ізисканого архітєктурного ансамбля проспекту Волі
Відповісти
Останні новини
Територію біля пам’ятника Тарасу Шевченку в Луцьку облагородять
17 грудень, 2014, 12:49