Волинські священники повезли допомогу українській армії

Волинські священники повезли допомогу українській армії
Близько 15 тисяч гривень зібрали для потреб української армії священнослужителі та вірні Горохівського та Мар’янівського благочинь.

На ці кошти були закуплені технічні ключі, рукавиці, термобілизна, бушлати та продовольство, - повідомляє прес-служба Волинської єпархії.

З благословення митрополита Волинського і Луцького Ніфонта четверо священиків Волинської єпархії – благочинний та клірик Мар’янівської округи протоієреї Миколай Черняк та Юрій Зарафутдінов, а також клірики Горохівського благочиння священик Олексій Дзинзя та священик Андрій Гаврилюк вирушили у зону АТО для того, щоб передати ці речі українським воякам у зоні АТО.

«Ми таким чином зробили подарунок нашим військовим, які відстоюють територіальну цілісність нашої Держави до дня святителя Миколая», – сказав у коментарі прес-службі Волинської єпархії благочинний Мар’янівської округи протоієрей Миколай Черняк.

Бушлати, термобілизну та продовольство священики передадуть бійцям тербатальйону «Волинь», розташованому біля Дебальцево, а рукавиці та ключі - ремроті, розташованій під Волновахою.

Священики також відслужать Молебні за перемогу української армії над ворогом.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"...допомогу україській армії"-класс, а оно, таки-Да-украйиська. Это вы сами про себя так сказали
Відповісти
А ЗА КИРИЛА МОЛЯТЬСЯ,ЯКИЙ БЛАГОСЛОВЛЯЄ ВІЙСЬКА НА НАШІ ГОЛОВИ...І В ЛАВРІ ПИТАЮТЬ ВИ УКРАЇНЦІ ЧИ ПРАВОСЛАВНІ? КРАЩЕ Б НЕ ЮРОДСТВУВАЛИ. А ЯКЩО ТАКІ ПАТРІОТИ,ТО ОБ"ЄДНУЙТЕСЬ В ЄДИНУ ПОМІСНУ ЦЕРКВУ.І НЕ ЗРАДЖУЙТЕ СВІЙ НАРОД І ДЕРЖАВУ.ПИШУ ЯК КАНДИДАТ ІСТОРИЧНИХ НАУК І ТІЛЬКИ ХТО З ЗАПРОДАНЦІВ РИЗИКНЕ СКАЗАТИ ЩО РОЗКОЛЬНИЦЯ
Відповісти
Останні новини
Волинські священники повезли допомогу українській армії
22 грудень, 2014, 08:31