Більшість райдержадміністрацій на Волині залишились «без підпису», - експерт

Більшість райдержадміністрацій на Волині залишились «без підпису», - експерт
У 16 районах Волинської області немає голів РДА, лише у двох районах – Луцькому та Рожищенському є заступники. В інших просто немає кому підписувати розпорядження.

Про це розповів під час круглого столу на тему «Політичні підсумки року на Волині: погляд експертів» у четвер, 25 грудня, професор Східноєвропейського національного університету Валентин Малиновський.

За його словами, наразі в 14 районах найвищу посаду фактично займає керівник апарату райдержадміністрації, а він позбавлений права підписувати розпорядження, фінансові документи та інші важливі акти. Через це виникають проблеми із управління районами.

Також Малиновський зауважив, що на даний час голів РДА позбавили всіх надбавок, а отже вони отримують 2,5 тисячі гривень заробітної плати. Голова ОДА Володимир Гунчик, за словами Валентина Малиновського отримує зарплату 4 тисячі гривень.

На думку професора Малиновського, такі зарплати – «це ганьба», бо відповідальність та обов’язки, які мають голови місцевих державних алміністрацій, зовсім не відповідають такій винагороді.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: РДА, посади
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А що, Малиновський вже не чинуша? Буде найхамовитіший проффесор волинського вузу.
Відповісти
А де Ви бачили виховання серед ресторанних музик? Він же ж в 90-х в забігайлівці в Рожищах створював імідж творчої людини. Рухівець бісів!
Відповісти
Ще один прохфесор. Він, що з дуба впав, які 4 тисячі у Гунчика? Біля 25 тисяч, то реалії. Як Малиновський буде виглядати, коли голова ОДА оприлюднить декларацію про доходи за 2014 рік. Але йому, прохфесору, не привикати виглядати дурником і плести всяку нісенітницю
Відповісти
Професор-Експерт Малиновський,якщо Ви не вивчали і не володієте інформцією про заступників у районах. То не треба надавати інформацію,що тільки у двох районах є заступники. Вол.-Вол. районі працюють перш.заступник та керівник апарату, які забезпечують життєдіяльність району.
Відповісти
А ці адміністрації вони зовсім гн потрібні. Лишеій деребан грошей. Є місцеве самоврядування, і досить дармоїдів.
Відповісти
А мінімалка 1218грн. це не ганьба?І про яку відповідальність йде мова? Перед ким вони відповідають? Такі малі зарплати,то йдіть працювати де платять більше,а не претися всі в адміністрації
Відповісти
Останні новини
Більшість райдержадміністрацій на Волині залишились «без підпису», - експерт
25 грудень, 2014, 14:15