«Інтер» заявив про політичний тиск. ВІДЕО

«Інтер» заявив про політичний тиск. ВІДЕО
Телеканал «Інтер» вважає провокацією і політичним тиском «усі звинувачення, висловлені 1 січня 2015 року в українських ЗМІ».

В офіційній заяві мовника йдеться, що «під час підготовки новорічної сітки мовлення було дотримано всіх вимог українського законодавства... як при створенні проекту власного виробництва «Жди меня в Новий рік», так і при постановці в ефір новорічних програм, створених сторонніми виробниками», - повідомляє Радіо Свобода.

«Автори багатьох заяв, судячи з їх змісту, взагалі не дивилися програми нашого каналу, оскільки у своїх звинуваченнях на адресу «Інтера» вони наводять недостовірні факти і відверто брехливу інформацію», – мовиться в заяві телеканалу.

На телеканалі «Інтер» у новорічну ніч транслювався запис програми, в якій виступив, зокрема, депутат Держдуми Росії співак Йосип Кобзон, оголошений в Україні персоною нон-ґрата. В цій же програмі лунали пісні у виконанні інших російських «зірок», які публічно висловлювалися на підтримку сепаратистів на сході України.

Із засудженням такої позиції каналу виступили секретар РНБО Олександр Турчинов, інші українські політики, а також речник президента Порошенка Святослав Цеголко.

Як повідомила член Нацради з питань телебачення та радіомовлення Ольга Герасим’юк, ця структура викличе на найближче засідання продюсера телеканалу «Інтер» Анну Безлюдну для розгляду програмної концепції каналу.

Програма новин «Подробности», яка виходить на «Інтері», назвала надання телеканалом ефіру для Кобзона і його однодумців «російським шабашем» і «антиукраїнською оргією».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А навіщо закривати? В Украні не бракує шанувальників цих звьозд. Просто каналам треба встановити податкову ставку - одна хвилина виступу звєзди дорівнює 1000000 дол. США. Крутіть Кобзона і платіть
податки. Ці кошти спрямувати на підтримку навчальних та культурницьких програм
Відповісти
Гарна позиція – мовляв «я не я і хата не моя …» ! Хоча насправді ця гламурна інтерівська киця дуже добре знає чиє народне сало вона вже роками насправді потайки апетитно наминає у нашому єфірі …!!! За що її з Росії ще й додатково підгодовують !!! А крім неї ще скільки таких проросійських киць сьогодні з різних ефірів наперебій продовжують муркотіти про високоморальних російських прокурорів, суддів, мусорів-ментів, військових та розвідників, простих чиновників та пересічних громадян Росії, які крім того постійно для чогось вивертають на показ нам свою загадкову російську душу, щоб ми ніби то могли особисто пересвідчитись в усій чистоті їх помислів …
Ви можете собі уявити, щоб під час другої світової війни в Москві по радіо можна було б почути знаменитий голос Ю.Б.Левітана у наступній інтерпитації : «… Увага! Говорить Москва! Сьодні за Новорічну ніч наші військові сили 70 разів були обстріляні ворогом з мінометів, важкої артилерії та систем залпового вогню! Всі ворожі атаки ціною героїчної мужності наших солдатів та офіцерів були відбиті! Однак є втрати серед наших військових…., а зараз після нетривалої рекламної паузи вашій увазі буде запропоновано прослухати попурі з улюблених тірольських пісень Адольфа Гітлера, а також презентацію його геніальної біографічної книги «Майн Кампф»…!!!!»!!!!
Адже це повний маразм і всі з цим погодяться …!!!! То чому нас з вами сьогодні мають змогу цілодобово годувати цим маразмом наша п’ята колона з проросійських запроданців !!!!????? Де наша влада, яку привів Майдан, де наші спецслужби та СБУ ….!!!!!????? Дуже схоже що всі вони далеко не на своєму місці, якщо навіть після масового осуду представники телеканалу «Інтер» насмілюються називати все це провокацією і політичним тиском !!! Так, що вже прийшов той час уже хоча б одній такій киці дуже добре під хвіст надавати, щоб решті уже ніколи неповадно було нам весь цей мотлох у вуха засовувати …
Відповісти
Останні новини
«Інтер» заявив про політичний тиск. ВІДЕО
02 січень, 2015, 09:33