Ольга Богомолець пропонує відродити смертну кару в Україні

Ольга Богомолець пропонує відродити смертну кару в Україні
Радник Президента України Ольга Богомолець вважає, що деякі чиновники обманюють народ, коли вимагають чергової мобілізації.

Крім того, вона вимагає і прийняття нових «військових» законів, таких як розстріл або довічне ув’язнення для чиновників, які розкрадають гроші, спрямовані на оборону України, утверджуючи хабарництво, - пише Експрес з посиланням на видання "Патріоти України".

Вона переконана, що відправляти на фронт «чоловіків, які знають, чим закінчився Іловайськ, і розуміють, що ніхто не відповів за безграмотність», – немає сенсу.

«80 мільярдів гривень виділено у бюджеті на оборону країни. Навіть 10% прибутку, отриманого від цієї суми, – кривавий, але дуже підступний стимул для бізнесу, що має доступ до «грифів». Хто контролюватиме документи з позначкою «військова таємниця», і чи не стане це приводом для чергових глобальних корупційних схем і договорняків?», – написала Богомолець, запевнивши, що хабарництво треба побороти.

«Де військово-економічні закони, в яких в умовах воєнного часу повинні бути передбачені довічне ув’язнення або розстріл для тих, хто зазіхне на обороноздатність країни, засунувши руку в кишеню армії, посилаючи безвусих хлопців у котли вздовж уявного кордону – без аптечок, без жетонів, без систем захисту? Хто виступатиме гарантом їх прав, якщо сьогодні у них немає нормальних виплат, забезпечення пільг, соціального забезпечення їхніх сімей?», – зазначила радник Президента.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
підтримую. і не лише у військово-фінансових справах. але за умови нормальної, дієвої і НЕЗАЛЕЖНОЇ судової системи.
Відповісти
300% справедливо!Але де ті ,хто буде приймати та виконувати ці закони?
Відповісти
говорить розумно.............але чи її почують?
Відповісти
Прізвище не завжди відповідає сутності людини. Говорити про духовність і віру в Бога створюючи музеї домашньої ікони (як шанована пані)з одного боку, з іншого всіх хабарників - на дибу, бажано в Києві на Майдані, і крові побільше, щоб всі злякались. А потім казати, що я європейка-лікар-гуманіст-інтелектуал.. Шановні - всією Україною молимося за мир, а перед тим уважно читаємо Конституцію нашої країни де гарантовано право людити на життя!!!!
Відповісти
...і хто Гарантує це право на життя?! так, треба, щоб вже почали трохи боятись! і, навіть, не трохи, а добряче. щоб при одній думці про якусь "пакость" вже коліна почали трястись, бо знатимуть, що так просто то вже не минеться.
все правильно.
але до цього ще, ой, як далеко...
Відповісти
Конституцією нашої країни гарантовано і моє право на життя.
З вини політиків гине тепер мирне населення.
З вини генералів гинуть військові в котлах. Бойову техніку не мають за що ремонтувати. Зброя продається наліво.
Де гарантія мого права на життя?
Відповісти
Нехай воюють депутати
Відповісти
підтримую на 100%
Відповісти
Останні новини
Ольга Богомолець пропонує відродити смертну кару в Україні
13 січень, 2015, 08:58