У Луцьку проходить виставка-продаж картин на допомогу українським бійцям. ВІДЕО

У Луцьку проходить виставка-продаж картин на допомогу українським бійцям. ВІДЕО
Учора, 22 січня, у приміщенні Волинської ОДА відкрилась виставка-продаж творів образотворчого мистецтва.

Цей вернісаж має благодійну мету – допомогти бійцям української армії та воякам добровольчих батальйонів, - повідомляє ІА ZIK.

До виставки залучили як відомих художників, так і зовсім молодих початківців. Зокрема, в експозиції представлені роботи митців, які зараз перебувають на фронті. Увагу привертають картини Павла Юрчука, який був поранений в зоні АТО, а після лікування знову відправився на фронт.

«Мета цього заходу – підтримати бійців, які зараз воюють на Сході. Ці твори образотворчого мистецтва демонструють, що українці цивілізована, культурна нація, яка готова на все заради своєї незалежності», - розповідає голова Волинського обласного відділення Українського фонду культури Геннадій Сарапін.

На виставці представлено більше вісімдесяти полотен від сорока митців. Ціни картин різні - від ста п’ятдесяти то кількох тисяч гривень. Виставили свої роботи не тільки митці із Волині, але й з Рівного, Житомира та Києва.

«Коли в країні війна, не можна залишатися осторонь. Наші вояки потребують допомоги, тому участь в цій виставці – найменше, чим я можу допомогти. Тому закликаємо небайдужих прийти сюди і підтримати наших вояків», - зауважила художниця Міла Грицай.

Виручені кошти організатори передадуть волонтерським організаціям «Волинь SOS» та «Громада». Триватиме експозиція упродовж місяця.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку проходить виставка-продаж картин на допомогу українським бійцям. ВІДЕО
23 січень, 2015, 17:40