Працівник «Волиньвугілля» відшкодував 4,3 тисячі збитків підприємству

Працівник «Волиньвугілля» відшкодував 4,3 тисячі  збитків підприємству
Після втручання прокуратури начальнику дільниці конвеєрного транспорту відокремленого підрозділу «Шахта Бужанська» ДП «Волиньвугілля» довелось виплатити усю шкоду, заподіяну підприємству.

Встановлено, що цей посадовець у період з листопада 2011 по червень 2013 року кілька разів вносив в офіційні документи неправдиві відомості щодо кількості відпрацьованих своїм підлеглим робочих змін, – повідомляє прес-служба прокуратури Волинської області.

Внаслідок цього працівнику було незаконно виплачено заробітну плату у розмірі близько 3 тисячі гривень. Окрім того, це призвело до зайвої сплати підприємством єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування на суму близько 1,5 тисячі гривень.

Відтак, аби відшкодувати заподіяне підприємству, прокуратурою було пред’явлено позов в інтересах державного підприємства.

Рішенням судів першої та апеляційної інстанцій вимоги прокуратури задоволено та зобов’язано стягнути із відповідача понад 4,3 тисячі гривень матеріальної шкоди підприємству.

Зауважимо, що минулоріч органами прокуратури Волині в інтересах ДП «Волиньвугілля» було пред’явлено 6 позовів на суму 915 тисяч гривень, 4 з них – судами задоволені, 2 – перебувають на розгляді.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Працівник «Волиньвугілля» відшкодував 4,3 тисячі збитків підприємству
28 січень, 2015, 18:22