Військовозобов'язаним волинянам обмежать виїзд за межі Луцька та Луцького району

Військовозобов'язаним волинянам обмежать виїзд за межі Луцька та Луцького району
З метою виконання Указу Президента України від 14 січня №15/2015 «Про часткову мобілізацію» на території міста Луцька та Луцького району оголошено та проводять часткову мобілізацію у три черги упродовж 210 діб із дня набрання чинності Указу.

Відповідний наказ підписав тимчасовий виконувач обов'язків військового комісара Луцького об'єднаного міського військового комісаріату, підполковник Василь Худик, - повідомляє прес-служба Луцької міської ради.

"Всім генералам, адміралам, офіцерам, прапорщикам, мічманам, сержантам, солдатам та матросам запасу, які мають мобілізаційне розпорядження або при отриманні персональної повістки військового комісаріату у визначені команди (партії), з'явитися в строк на пункти, вказані в їх мобілізаційних розпорядженнях або персональних повістках", - йдеться у тексті документу.

Також вказано військовозобов'язаним, які тимчасово проживають на території міста Луцька та Луцького району, негайно вибути до місця постійного проживання і прибути в пункти, вказані в їх мобілізаційних розпорядженнях, а при неможливості - в військовий комісаріат за місцем перебування на військовому обліку.

Генералам, адміралам, офіцерам, прапорщикам, мічманам, сержантам, солдатам та матросам запасу, які не мають на руках мобілізаційних розпоряджень і не отримали повісток з військового комісаріату, виїзд за межі міста Луцька та Луцького району тимчасово обмежать.

Також громадяни України, які не з'явились при мобілізації в указані строки і пункти та керівники підприємств, установ та організацій, незалежно від форм власності та відомчої підпорядкованості, а також власники засобів транспорту, які не поставили в установленні строки техніку за нарядами військового комісаріату або перешкоджаючи своєчасному з'явленню громадян та поставки техніки при мобілізації несуть відповідальність відповідно до закону.

У період з 18 березня до 1 травня цього року проводитиметься демобілізація військовослужбовців, які були були призвані на військову службу під час мобілізації на особливий період відповідно до Указу Президента України від 17 березня 2014 року №303 «Про часткову мобілізацію».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 21
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ой як класно придумали!)) зовсім дах потік таку дурість видумати? цікаво як і ким це буде контролюватись?
Відповісти
Ну це вже безпредел повний, війна не оголошена. Це порушення всіх законів і норм вільного пересування людини.
Відповісти
Конституцію вже відмінили? У холопів прав немає?
Відповісти
Це якесь кріпацтво. Люди навіть не зможуть рідних навістити у сусідньому районі чи області? Якщо ще не фронті, то повинен жити як вільна людина.
Відповісти
Не дихати.не ходити після 20 год.в нас ввоенком ввів комендантську годину???прокурор агов???
Відповісти
Маємо час до 1 Березня
Відповісти
Ни шагу назад! Всех на мясо!
Відповісти
Якась х---я не здорова. А як в село до батьків їхати ?
Відповісти
а цікаво як це буде контролюватися? таке можливо хіба що при виїзді за межі країни,а за межі мыста чи області це неможливо проконтролювати
Відповісти
А як же стаття конституції про вільне пересування країною ??? Чи влада за старе ?? Так і до майдану не далеко !!!
Відповісти
Ти,Павло,косис під патріота,і граєш під дудку москалю.
Відповісти
то давай сидіти по домам і кожен раз бігати до комісара по бумажку? а ти під кого косиш? і до речі я корінний українець ! і не під чию сопілку тим паче москальську не граю!
Відповісти
Ти,Павло,косиш під патріота і граєш під дудку москаля.
Відповісти
Рабовласницький лад.
Відповісти
Та що ви мелете? Давним-давно є і був закон згідно якого ПРИ ЗМІНІ МІСЦЯ ПРОЖИВАННЯ потрібно ВІЙСЬКОВОЗОБОВЯЗАНИМ з одного "воєнкомата" виписатись і (в певний термін) стати на облік в "воєнкомат" за МІСЦЕМ ПРОЖИВАННЯ!!!! П.С.А нашим журнаістам тільки кинь кістку! навіщо сіяти паніку?
Відповісти
Вас нічого не турбує? Ви там почаділи всі чи що?
В Україні не оголошених воєний стан. ТОМУ: Згідно зі ст. 33 Конституцією України, свобода пересування і право на вільний вибір місця проживання. А певні обмеження свободи пересування і права на вільний вибір місця проживання можуть бути застосовані в умовах воєнного або надзвичайного стану.
Відповісти
Напевне наш президент забувся про майдан...Ми - свідомі громадяни, ми знаємо про наші права, і не забуваємо про обов*язки...В Україні немає військового стану, тому ніхто не може заборонити нам їхати туди, куди нам треба...І взагалі, що це за така мобілізація??? Наших стріляють....А В НАС ПЕРЕМИР*Я...ТА НАШІ ХЛОПЦІ ВЖЕ Б МОСКАЛЯК ЗАГНАЛИ Б ДО МОСКВИ... А ПРЕЗИДЕНТ ЗРОБИВ З НИХ ЖИВІ МІШЕНІ, ЯКІ НЕМАЮТЬ ПРАВА СТРІЛЯТИ... МИ ДУМАЛИ БУДУТЬ ЗМІНИ, А ПО СУТІ МИ ПОВЕРТАЄМОСЬ ДО РЕЖИМУ ВЖЕ НЕ ЯНУКОВИЧА, А ПОРОШЕНКА...
Відповісти
Сьогодні був в військоматі, питав чи справді є такі проблеми, там сказали що не має проблем ні їхати за кордон, ні вільно пересуватись по області і т.д. А це є коли змінюєш місце проживання то виписуєшся і воєнкоматі і по місцю приписки тебе знову повинні поставити на військовий
облік...
Відповісти
слухайте,гарматного м"яса не вистачає,то бачу талант розкривається,як може аби його знайти
Відповісти
То лі єшчо будєт, ой, ой, ой...
Відповісти
Бред, ще не внесли правки до закону, про неиїзд
Відповісти
Останні новини
Військовозобов'язаним волинянам обмежать виїзд за межі Луцька та Луцького району
02 лютий, 2015, 15:45