Долар і приватні кабінети «душать» луцьку стоматполіклініку

Долар і приватні кабінети «душать» луцьку стоматполіклініку
Через падіння курсу гривні та засилля приватних стоматкабінетів Луцька міська клінічна стоматологічна поліклініка може опинитися у дуже складному становищі.

Про це повідомив головний лікар Олександр Кобись під час засідання виконкому міськради у середу, 4 лютого.

За його словами, у Луцьку більше 100 приватних кабінетів, вони «на кожному кроці» та створюють додаткову конкуренцію.

Також через подорожчання долара значно зросли витрати на матеріали для лікарів. Якщо у 2014 році на витратні матеріали впродовж одного кварталу витрачали 150-200 тисяч. То за перший квартал 2015 року доведеться викласти 640 тисяч. Загалом же поліклініці потрібно на 2015 рік додатково 1,7 мільйона, - відзначив Кобись.

За словами головного лікаря, через нестачу коштів чимало постачальників відмовляються працювати із поліклінікою. Так, під час тендеру 26 січня жоден із десятків постачальників матеріалів не погодився взяти участь у тендері, - відзначив він.

Також Олександ Кобись відзначив, що поліклініка виконує чимало робіт, які не можуть робити приватники, за меншими цінами, а тому її існування важливе для міста.

Перший заступник міського голови Святослав Кравчук нагадав, що із міського бюджету поліклініці виділяють 4,6 мільйона, щоб медзаклад міг тримати ціни, які будуть меншими за аналогічні у приватних кабінетах.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 93
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"із міського бюджету поліклініці виділяють 4,6 мільйона, щоб медзаклад міг тримати ціни"
Це повний абсурд! Для чого підтримувати збиткову совкову організацію!? Той хто хоч раз ходив у приватну поліклініку, ніколи не повернеться у той совок з чергами, бюрократією.
Відповісти
Ви дуже помиляєтесь. Зараз черги є лише до чергового лікаря. Всі решта приймають суто по запису.
Відповісти
А качество обслуживания? Где оно? Вы давно там были?
Відповісти
Особисто я вчора. На жаль, зараз немає коштів ходити до приватного стоматолога. Маленька пломба мінімум 300 грн. Чистку зубів чоловік у приватного зробив за 400, а я в лікарні за 70, правда пів року назад це було, але все супер. Просто потрібно знати до якого лікаря йти.
Відповісти
То підкажіть,будь ласка, до якого лікаря йти,а до якого не йти??? До чого ці пусті слова? КОНКРЕТНО! ОПИШІТЬ!!!
І чому чоловік робить так дорого,а жінка так дешево?Дивно...,що за родинні відносини????
Відповісти
Ви турбуйтеся про свої родинні відносини, а якщо так хвилюєтеся за мої, то він пішов першим і ми аж ніяк не очікували ТАКУ суму, адже ходили туди не один рік і раніше було значно дешевше. А щодо лікаря, то Алахвардієва, як на мене, хороша. Що ще описати???
Відповісти
Яка маленька пломба 300 грн. ??? це Ви її з золота робили? Зараз приватна стоматологія мені здається по ціні є такою ж доступною як і державна а по якості та технологіях випереджає в рази... тиждень тому в стоматології Дентіка-Луцьк робила пломбу 200грн!!!
Відповісти
Качество??? ахахахах
Якщо ви не доцент якогось напрямку стоматології, то і про якість роботи лікаря-стоматолога вам говорити, те що мені про космонавтику... І на вашому місці, із за низьких професійних навичок, окремих лікарів, критикувати всю установу, не є правильно... Хіба, ви би хотіли проявити свою надмірну "мудрість" і невдоволення, то коткудакайте далі і ніколи більше, чуєте, НІКОЛИ не переступайте поріг міської стомат. поліклініки!!!
p.s. Зверніться у міську гінекологію, можливо у вас вже клімакс?))
Всім добра...
Відповісти
Можна посперечатись! К-сть пацієнтів у поліклініці - це незаперечний аргумент на користь останньої! А ви лікуйтесь у приватних лікарів - це ваше беззаперечне право.
Відповісти
все ж важаю, що люди йдуть не в кабінет а до СПЕЦІАЛІСТА якщо я ходив до спеціаліста в поліклініку то тепер йду до СПЕЦІАЛІСТА в Дентіку-Луцьк, золоті руки вони є як і приватних кабінетах так і державних головне вміти їх втримати та дати гідну зарпату!!!!
Відповісти
Не долар и при ватные кабинеты душат а главврач:) за устройство на работу нужно 15 тыс доларов заплатить, и других вариантов нет! Половину работ делается мимо касы по цене дороже чем в частных кабинетах, хотела поставить мостик из 3х зубчиков, с мне 3000грн Паламарчук попрасил, и отдельно за литье, что это такое, я понятия не имею, еще врач позволяет себе кричать на пациента в кресле, в результате сделала в частном кабинете за 1800грн, все включено, человеческое отношение. И приятный результат. Так что там проблема в персонале и руководстве!
Відповісти
Тому там треба перевірку, чеки і все інше брати, відеокамери ставити, щоб ми бачили,що нас лікують, - це було б чудово!Я не прости того,щоб хтось знав як мені зуби лікують, нічого страшного тут нема, а якщо не вірно-то факт відразу,зщоб був! їх треба заставити хвилюватись а своє робоче місце та за клієнта, тоді щось зміниться...
Відповісти
Ви, Тоню, смілива. Мене б уже відкачували, якби побачила як комусь зуб лікують)))
Відповісти
Приймачук, помилилась в призвищi!
Відповісти
И у меня такое впечатление, что ее специально банкротят, а потом Кобысь приватизирует!
Відповісти
А еще откуда, за какую зарплату у Кобыся новый мерседес Е класса? Наверно за пенсию купил!
Відповісти
Кобисю вже пора на дємбєль. Тим, чий вік наближається до ста років, потрібно сидіти вдома.
Відповісти
вважаю, що найкращий стоматолог Луцька- земський Юрій Анатолійович (приватний лікар). Це лікар- від Бога. робить все пречудово, якісно, з хорошими матеріалами. До останнього боротиметься за зуб! І якщо вже Юрій Анатолійович працював з зубом,то будьте певні- більше з цим зубом проблем не виникатиме! Хоча,так, в нього ціни не низькі. Але, це здоров'я! За роботу такого професійного лікаря- не шкода і заплатити високу ціну! Ми з мамою лише до нього ходимо.
Відповісти
А хто це? Де він?Розкажіть про нього!Стаж, досвід роботи, що саме він робить? Дякую.
Відповісти
Ще добавте "інформація не навящиво прозвучала без прав на рекламу "
Відповісти
До чого тут реклама? Він дійсно шикарний спеціаліст. Кому треба,той знає і відвідує,коли є потреба. І
Відповісти
От всі тут пишуть за того Кобися! А хто це? То не йдіть до нього лікуватись,обходьте його, що нема інших лікарів??? Повно стоматологів, клінік, кабінетів у Луцьку, походіть,обдзвоніть і взанйте ціни,а потім півняйте і все. Включіть до того всього відношення, повагу, чистоту, стерелізацію, якість, вартість пломби,ліків і так далі!!! ніколи не повірю,що пломба,яка поставлена у цій стоматологічній полікілініці більше 5р. вистоїть і ще й не нашкодить!!!
Відповісти
Кобысь это глав врач поликлиники, взяточник номер один!!! Пристроил своего сынка, на теплое место! И у них там царская семья! Все им можно!!!
Відповісти
Земський Юрій Анатолійович - ви де, ау-у-у, відгукніться, і ціни свої назвіть!
Відповісти
Того дідугана Кобися треба в шию гнати хабарник ще той він не за клініку переживає а за свій зад
Відповісти
Полностью поддерживаю!!! Пока у него защитники в обл совете! Никуда он не денется! И ему продлевают договор! Ну вот кто может изменить данную ситуацию?
Відповісти
В нас працює коханка Кобися, Наталка! На посаді підняли, окремий кабінет зробили! Ловелас ще той!! Хоча і дідуган! Розвів блядство! Аж бридко!
Відповісти
Про яку нестачу коштів на матеріали говорять!!! Ми купуємо всі матеріали за власний кошт! На державні роботи! Плюс доплауємо медсестрам зі свого кармана! А це бидло зробить ще пару кабінетів і візьме хабаря за влаштування на роботу! Знаєте скільки коштує посада головного лікаря? 40тис євро!!! Кобисю в руки! І посада твоя!
Відповісти
Можливо все що написали про Кобися і правда. Але якщо Кобись піде з посади головного лікаря, то, скоріш за все, будемо ходити лише до приватних стоматологів. Не можу судити про його людські якості, але менеджер він талановитий.
Відповісти
Полностью согласен! Этот человек находится на своем месте. Наличие проплаченных тролей очевидно.
Відповісти
Любі друзі!Це не долар і не приватні кабінети душить стомат поліклініку, душить сам Кобись зі своїми завідуючими!Сміховська Н.А це і справді коханка Кобися.Вона далека від стоматології, може перевіряти лише документацію і то .Це людина неадекватна.Принижує всіх лікарів і показує свою тупість.Матеріали всі лікарі купують за власні кошти.А мова про тендер це є замилювання очей та відмивання грошей.Мерседеси,будинки - то все заробили лікарі для для Кобися.Скоро наступить крах ери Кобися і Сміховська. Мають скоро все приватизовано От і побачим
Відповісти
Любі друзі!Це не долар і не приватні кабінети душить стомат поліклініку, душить сам Кобись зі своїми завідуючими!Сміховська Н.А це і справді коханка Кобися.Вона далека від стоматології, може перевіряти лише документацію і то .Це людина неадекватна.Принижує всіх лікарів і показує свою тупість.Матеріали всі лікарі купують за власні кошти.А мова про тендер це є замилювання очей та відмивання грошей.Мерседеси,будинки - то все заробили лікарі для для Кобися.Скоро наступить крах ери Кобися і Сміховська. Мають скоро все приватизовано От і побачим
Відповісти
Найкурумпованіша державна організація м.Луцька, при владі маризматичні пенсіонери і їхні сім.ї, яких потрібно гнати в шию
Відповісти
Вони викоренилися добряче!!!Під егідою міської ради
Відповісти
Що за космічна сума з міського бюджету, видно нічого не змінилось після майдану і зарашньої кризи( А ще моя подруга раз там лікувала і через пів року вилетіла пломба! Є приватні кабінети з адекватними цінами!!!! Я з самого дитинства лікую зуби лише в одного приватного стоматолога, де зараз пломба коштує 200-300 грн і це нормальна ціна! Просто треба знати до кого ходити! Але те що ця стомат поліклініка не потрібна це факт, ще й щоб на неї виділяли мільйони наших же грошей!!!
Відповісти
Анетта! тебе сколько лет,что ты с детства зубы лечиш.Может лучше вставную челюсть вставь дешевле будет.
Відповісти
Угрюмый. з дитинства-це тобто кожних пів року консультації. і раз в 2-4 роки по одному зубу лікувала. і всі мої рідні теж в того стоматолога лікують, тобто з самого малечку є сімейний стоматолог, якому можна довіряти здоров"я своїх зубів!!!!
Відповісти
Ваша суб'єктивність тут нікому не потрібна. Є маса людей, які задоволені послугами державних лікарів (я серед них).
На рахунок Вашої подруги: ніякий лікар у світі не дасть гарантію того, що пломба не вилетить на протязі певного часу.
Відповісти
Доброго дня всім не самореалізованим , не довольним життям істотам ! Про шо ви шепчете ? Який обєкт розмови ?
Чим ви не довольні ?
Все дуже просто ,мотивуванням ваших безглуздих тверджень є банальна заздрість , і неправильне вихування !
Яке право ви маєте лізти в чуже особисте життя ?
Якшо ви не знайшли спільної мови з окремим лікарем то їх там багато , і кожен має свій підхід до праці. Я наприкилад дуже задоволений працею лікарів . І багато з них працюють з такими матеріалами і методиками лікування, про які деякі приватні установи не знають . Хто має можливість порівняти поліклініку іншого міста, і сказати шо там краще ?де ще проводять безкоштовне лікування пільгових груп населення?де роблять виїзди на дім до неходячих інвалідів? Всі ми не без гріха , але можливо треба зважувати плюси ,а не наглим чином поливати брудом людей через свої особисті проблеми .
Відповісти
Думаю вас звати Наталя Сміховська:))
Про що ви говорите!!!! Во всіх містах їздять до інвалідів.
Ви хочете сказати, що лікарі не працюють собі в кишеню? А знаєте хто в цьому винен? Кобись, який зробив такі умови праці що треба собі зарплату заробити і ще на матеріали. Може вам все і видають для роботи, бо ви особа привілегірована! Але ж не всі такі.
І ще, запитайте в полікліниках хто задоволений головним лікарем та його синочком?
Відповісти
Афоня,ты и в Африке Афоня.Где ты видел выезд врача на дом?.А безплатное лечение льготников?.Айболита надо везти туда и обратно.Своего транспорта поликлиника для такого дела не имеет.А Кобысь твой свое авто не даст.Это первое.Второе.Лечение льготников проводится при наявности финансирования с местного бюджета, которого нет(финансирования). Третье.Средняя зарплата зубника 2.200 гр.,а ездят не на "запорах" и какие такие методики лечения они используют?.Полный бред троля.
Відповісти
Я думаю що людина живши на зарплату 2200 мала би можливість думати про наше здоров'я , будучи голодною і босою . Перед тим як звинувачувати в хибному погляді наведіть банальний приклад в іншій області !не забуваєм в якій ми державі живемо.
Відповісти
Для Антонини: Камери в кожну щель!І круглосуточно!
Відповісти
Що можуть змінити всі коментарі?? Як крали так і далі крадуть і ще й брешуть і ходять лікарям по головах
Відповісти
Ця вся розмова ,мені нагадує ситуацію в одній лікарні в луцьку . Де було ідентичне перемиваня кісток і паклюження головного лікаря і начмеда . Так після проведення прокуратурою рослідування виявилось що 90% активних юзерів цієї теми були працівниками цієї установи ,або в МИНУЛИМУ працівниками . От такий наш народ :"де їсть там гадить".
Відповісти
В лікарні повинна бути "зелена дорога" професіоналам, а не безмозглим, проте дуже амбітним блядям.Приватне життя для дому, а не в лікарню.Народ,як завжди, влучний:що посієш, то і пожнеш. Прибирайте тих старих розпусників, давайте дорогу молодим і талановитим.
Відповісти
Повністю з вами погоджуюсь! Невже поліклкника сама на себе не заробить? Краще б на догори потратили ті кошти!
Пенсіонерів та йхню світу на пенсію!!!
Відповісти
Я вважаю,що таку людину як Кобись важко замінити кимось іншим.Оскільки він хороший керівник,а всім мил не будеш.
Відповісти
Милим треба бути вдома, на роботі - професіоналом та керівником з моральними якостями. Незамінимих не буває.......Тим більше людина у такому поважному віці заслуговує на відпочинок.Молоді та розумні справляться не гірше, а навіть краще. Майте милосердя до старших, відпустіь на заслужений відпочинок.
Відповісти
Поки не освою мої мільйони, на пенсію не піду!!!
Відповісти
Це так як стару балерину поставити на пуанти і кричати, що вона найкрща і незамінима.
А таки і дійсно хороший менеджер як покласти у власну кишеню.А як можна так жирувати на скромну та мізерну зарплату лікаря? Може правоохоронні органи дадуть відповідь.......
Відповісти
Шановні гості та лучани про шо ви.Існуе система 3к- КРАВЧУК С.Е. КОБИСЬ О.Ю. КОШЕЛЬ Ф.Г А Вірніше 5к ще КРЕМЕНЕЦЬ Р.П. ТА КЕЛЕМЕН І.І. КРАВчУК лобіюе виділення коштів для стоматполіклініки Кобись іх освоюе і через тендерні фірми закуповуе матеріали та устаткування плловина зяких не доіжае до стоматполіклініки та лікарів.КРЕМЕНЕЦЬ заставляе писати лікарів форми щоб списувати матеріали.та реалізовують іх через квадро-м та кмм та ін. ЗА працевлаштування в стоматполіклініку 10000-15000 зелених як на трьох круто. Кобись поміняв 5 АВТО всі з салону за час правління у стоматполіклініці тепер новий мерс.Кременевць відгрохала хату на рованцях.КЕЛЕМЕН відгрохав хату на вишкові та турбазу в хрінниках.Самий скромний КРАВЧУК НАПЕВНО БІЛЬШЕ ВСІХ З ТОГО МАЕ.А тепер подумайте куди підуть ці 4.5 міліона гривень.
Відповісти
а ну,сміливці, попідписуйте своїми прізвищами ваші не здорові фантазії про лікарів. А тоді і поговоримо. Буде цікаво. І будемо знати хто і кому свічку тримав. Анонімно гадити всі герої. А ви так факти і з боку селфі.от тоді і піде серйозна і конструктивна розмова. Чи так слабо?
Відповісти
От і я за це двома руками!!!
Відповісти
Що душа прагне репресій?
Відповісти
Підтримую!!! А то всі герої по той бік клавіатури і свого екрану! Знаєте не можна вірити всьому що тут пише, бо як виявляється, тут є багато людей, які просто хочуть навести на когось наклеп, або звести з кимось рахунки. Дуже зручний спосіб заплямували чиюсь репутацію. Пишу те, що знаю точно - Келемен І.І. Не має ніякої турбази в Хрінниках. Це брехня!!!
Відповісти
Всі знають що все що тут пишуть правда, інакше на работі не булоб такого шухера)) Ми лікуємо за властні кошти, платемо медсестрам зарплату. Про що ви говорите? Кобись царь. І він дуже старенький, АЛЕ КОХАНКУ МАЄ, побачите, поліклінику на Суворова приватизують...
Відповісти
Як на мене, то самий совісний і самий адекватний лікар- це Наталія Петрівна Б. (на Волі).
Підхід до кожного пацієнта на вищому рівні, відповідає її професіоналізму... Ставлення до своїх колег по роботі стримане і позбавленне будь якої зверхності, чи агресії... До неї можна йти, як і зуб полікувати, так і порадитись, обговорити якісь життєві перепетії і вона ніколи не залишиться осторонь, ввійде в положення і прикладе максимум зусиль, щоб "вам" догодити... Одним словом- душевна вона... І на даний час, Наталія Петрівна самий перспективний лікар-стоматолог даної поліклініки.ІМХО.
p.s. А ці розмови, хто такий Кобись, як він "крутить-мутить" і як заробляє, це вже болюче питання того, кому він перейшов дорогу... На мою думку, совісна і впевнена в собі людина, не поливала би грязюкою свого опонента в анонімних коментарях, так як це дуже низько... Хочеш чогось добитись, стати на чиєсь місце, докажи, що ти вартий, що ти здатний, не словом, а ділом, як кажуть... А все що вище написано банальний, смішний сарафанний "базар"...))
Відповісти
а Наталя Петрівна Б. часом не БРАТ 2? На правах реклами?
Відповісти
Хахахахахахахах)))ше дурнішого способу прославитись я не зустрічав ))) Наталія Петрівна Б. То не то місце )))вам на сайт оголошень треба в рубрику "послуги")))))))
Відповісти
Перепрошую. Не правильно назвали - не турбаза, а хатинка.Дерев яненькка, з бруса, гарнюня.
Відповісти
Він у вас забрав і собі хату збудовав? Чи їсть воно з сердини і жаба спати не дає? А може не маєте такої ? Через то шо толі були в не тому місці і в не той час , толі рівень інтелекту не той через атрофію головного мозку викликаною хронічною алкогольною інтоксикацією .
Відповісти
Він не в приватній кліниці працює, це обласна стоматологія. Всі лікарі лікують на своїх матеріалах, взятки за працевляштування. На що виділяють такі кошти? 4 млн грн.
Відповісти
Боже,храни начальника!
Відповісти
Боже,храни начальника!
Відповісти
Ну от знову зібрали з лікарів по 1000грн на підтвердження кваліфікації Кобися)) Такого "талановитого та самодостатнього", 100 лікарів по 1000грн, от вам і 100тис грн, непогано? Можно і літню резину на мерс прикупити...
Відповісти
Може достатньо обсуждати мого тата, йому хвилюватись не можна. А те що в мене нова мама,це ми в себе в сімї самі розберемось. І доречі моя мама все знає...
Відповісти
Дурень!!!!! Мама в світі одна, і не варто б.... називати " новою мамою" ....
Відповісти
Ну пора тих 5 К (КРАВЧУК С.Е. КОБИСЬ О.Ю. КОШЕЛЬ Ф.Г КРЕМЕНЕЦЬ Р.П. ТА КЕЛЕМЕН І.І) та Наталю Сміховську - велику Б на люстрацію.
Відповісти
Твої слова та до Прокуратури))
Відповісти
Люстратора-на.
люстрацію!
Відповісти
Згоден, нічого не накрав.
Відповісти
Кудри штуди дивляться, їх поважний брат Кобись краде, чи їм в їх молитовному домі не казали що це гріх....
Відповісти
А ти чесний? І взагалі усі- прикусіть язика і погляньте на себе зі сторони. А то як шавки з-під паркану...
Відповісти
Після таких коментів не те що лікувати зуби - дивитись на ваші поліклініки гидко.
Відповісти
Штунди, як на мене чесні люди, а не злодії як Кобись та його світа... І чого б то прикусувати язика? Чи правди багато написано?
Відповісти
У кожного своя правда.І одна з них - кожен, де може, тягне те, що може. Якщо ти виняток то звернись у Книгу Рекордів Гіннеса.
Відповісти
В поліклініці працює багато висококваліфікованих Майстрів - і серед лікарів, і серед техніків. Є й пристосуванці-блатники. Але де їх немає. А щодо морального обліку керівництва - то дай Бог здоров'я! І не заздріть.
Відповісти
Так, майстри є, але керівники....
Відповісти
ВІАГРА теж існує в переліку препаратів на тендер! Чогось її за свої кошти купувати, бо по-іншому Олександр Юхимович зі мною не впорається!!!!
Відповісти
Да уже, одни уроды вокруг...
Відповісти
А я мав нагоду лікуватись в Сміховської Н,А тож маю свої враження,Не доведи господи щоб такі лікарі приступали до живих людей,Ці тортури вона на мені виконувала 2 дні,я не витримав і втік,Це "майстриня "втілювала мені новітні методи Чуть нездурів від болі.
Відповісти
З коментів відомо, що Наталка Сміховська Б. вправна дещо в "іншому напрямку", але не стоматології.Ймовірно, інші послуги вона виконує безболісно і"приємно".
Відповісти
може й це все і правда
Відповісти
я шокована
Відповісти
Кобись злодій вищого ґатунку , його не люструвати ,а розстриляти треба подонок розвалив всю стоматологию державную ,розібрав роскрав обріс сраколизами . Зате сповідаеться у церкві регулярно "НАПЕВНО " а синок його просто "ДУРАЧОК "
Відповісти
В поліклініці на вул.Суворова був у грудні.Ходив по кілька разів на тиждень,бо треба було багато зубів лікувати.Скажу що лікуванням задоволений.Спасибі лікарю та всім працівникам.Претензій нема до них.Та погано те.що в коридоріі кабінетах дуже холодно.Після цих вівідувань ше лічив простуду.Що це за умови для пацієна котрий платить гроші?Особисто я заплатив більше 2-х тисяч гр.У лютому ще приходив в цю поліклініку.Та сама картина!Таке враження що опаленням тут ніхто не переймається!Куди йдуть гроші(не малі!)які ми оплачуємо за послуги?Цікаво знати як працюється вашим людям пане гол.лікарю у такому холоді,бо я в кріслі замерз.Але вони мовчатимуть зрозуміло з яких причин.Кожен дорожить сьогодня робочим місцем.Це їх справа.А відвідувачі не будуть мовчати і терпіти .Будемо піднімати питання на більш високому рівні,бо це неподобство.Чого може бути тепло у міській лікарні,поліклініках які утримуються за державний кошт.Ще раз питання-Куди йдуть гроші і чому ви не створите нормальних умов для відвідувача..?!!
Відповісти
Хочуть добити наш бідний народ.зараз епідемія грипу!.Це правда про те що не опалюється!То може хай відкривають салон для моржів.треба прймати якісь міри!!!
Відповісти
жаль мне кобыся, потому что он к человеку обращается как к (простите) быдла, ничего святого нет, к сожалению. жаль медсестер и санитарок которые там работают, он их ни за что не имеет и не ставит. Как говорили в поликлинике: "Мухи отдельно, котлеты отдельно", такой девиз в кобыся. а о кременець я вообще ничего писать не хочу: из видов человек честный и нормальный, а когда узнаешь ближе - Люстрировать НЕМЕДЛЕННО !!! таким двум там делать нечего на таких должностях!!
Відповісти
Правильно! Що є, те є! Тендери Кобися потрібно перевірити, бо такого мерседеса, яким він їздив, у салоні на одну зарплату не купиш. Навіть якщо збирати все життя. А згадайте ще той нісан, який купувався на поліклінніку й пізніше, "битим", був відпроданий синові. Та і хам він рідкісний. Пора вже на пенсію.
Відповісти
Хех, смішні коменетатори захисники кобися і Ко)). Той самий випадок, коли опаскудились намагаючись опаскудити і самі не зчулись як)))
Ну, але що таке та їх писанина, коли реальні нечесні заробітки підло видають... (супер-мерси, супер-хатки і всяке супер-паршивство)
Як почнуться в Україні Загальні Змагання з Моральності, за таку здобич як коба і подібні аморали битимуться прокурори цілими відділами, з понтами(колись ментами:), з СБУшами, ЦРУшами і т.д. Кожен захоче показати суспільству свою вчасність і доцільність у ощищенні суспільства від надміру ласих до лівака... помірно ласих не чіпатимуть, бо шо ми вже ізверги???)
Особисто я чекаю тої пори. Бо наразі хоч ти і прокурор наприклад, і читаєш це все, одразу рука тягнеться запустити перевірку доходів і витрат певних осіб, але рука то тягнеться а голова спиняє порив цей, бо Прокурорів теж тримають у стійлі жирні начальники... точно як стоматологів тих...
І шо я вам скажу на прощання? не мовчіть! Якшо вас образили, надурили, вимагали щось, хоч натяком... Кажіть про це голосно!!! Відчуваєте, що на грядучій зустрічі у вас можуть попросити хабаря - ЗАПИШІТЬ процес на мобілу!!!
А така думка зазвичай приходить запізно)
Але насправді нічого не пізно, то є добре для громади і моралі якщо хабарник навіть все життя крав, не сів за це а вже аж йдучи на пенсію погорів і був спроваджений з соромом (а може й конфіскацією!).
Будьте пильні і активні а не байдужі і пасивні. (агресивні лише в душі, як колись, за януковича...)
Відповісти
хех, мрії)))
Шоб шось міняти треба чітко уявляти як воно має бути правильно.
Потрібен якийсь зовнішній керівник, якийсь незрозумілий чувак, якого мало сприйматимуть і якому не дуже довірятимуть, але який замутить маленьке чудо щоб просто прославитись... абощо.
Після хабарника майже будьякий керівник буде кращим, якщо він не алкаш і не псих. І реально, в установах заражених корупцією УВЕСЬ!!! персонал потребує психологічгої допомоги, як мінімум корекції світосприйняття. Адже всі працівники тривалий час живуть у цій порочніх схемі і можуть навіть сумніватись, що можливе життя за простими прозорими правилами, і при цьому не постраждає ні зарплата ні їх рівень життя...
Лікарня має вийти на сомоокупність дуже легко. бо там не дуже дешево. можна і дорожчі послуги зробити, якщо це необхідно для виходу на сомоокупність. Але То ЛИШЕ після ЗОВНІШНЬОГО АТОМНОГО АУДИТУ)))
Відповісти
Для міської стоматполіклініки долар винен можна подумати інші в збиток працюють. Жодна приватна чи комунальна організація в збиток не працюватиме.навіщо виділяти 4.6 мільйона гривень треба робити якісно і люди потянуться.
Відповісти
Останні новини
Долар і приватні кабінети «душать» луцьку стоматполіклініку
04 лютий, 2015, 10:31