На Волині поменшало надзвичайних ситуацій

На Волині поменшало надзвичайних ситуацій
У режимі відеоселектору відбулася нарада під керівництвом першого заступника голови обласної державної адміністрації Сергія Кудрявцева.

Під час наради підбивали підсумки роботи у сфері цивільного захисту в 2014 році та окреслили основні завдання на 2015 рік, - повідомили у прес-службі Волинської облдержадміністрації.

До участі у засіданні запросили керівників структурних підрозділів облдержадміністрації, представників територіальних підрозділів органів влади та місцевого самоврядування. Учасники наради обговорили організаційні та практичні заходи для захисту території області від впливу техногенних факторів та запобігання виникнення надзвичайних ситуацій.

Сергій Кудрявцев зазначив, що впродовж минулого року в складних воєнно-мобілізаційних та соціально-економічних обставинах роботу облдержадміністрації та органів місцевого самоврядування спрямували на налагодження чіткої системи взаємодії у разі виникнення надзвичайних ситуацій, які загрожували б життю населення області.

Як підтвердження чіткої взаємодії можна назвати роботу рятувальних служб області з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій пов’язаних із складними погодними умовами у зимовий період та під час весняної повені.

Про результати роботи єдиної територіальної підсистеми цивільного захисту області у 2014 році розповів начальник управління цивільного захисту Василь Ромко. За його словами, саме побудова чіткої взаємодії між усіма гілками влади з питань цивільного захисту населення сприяє запобіганню та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.

Про підсумки роботи Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Волинській області доповів Володимир Грушовінчук. Розповів, що порівняно із 2013 роком у 2014-му кількість надзвичайних ситуацій на території області зменшилась на 25 %.

Загалом, за словами Сергія Кудрявцева, роботу рятувальних служб в області визнано задовільною. Перший заступник голови облдержадміністрації висловив сподівання, що працівники органів влади із ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення і надалі працюватимуть на випередження.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"помешало"?
Відповісти