Із бюджету Волині витратять 5,6 мільйона, щоб погасити борги за будівництво доріг. ОНОВЛЕНО

Із бюджету Волині витратять 5,6 мільйона, щоб погасити борги за будівництво доріг. ОНОВЛЕНО
Із бюджету Волинської області на 2015 рік виділять 5,6 мільйона гривень, щоб погасити борги за будівництво доріг у 2014 році.

Про це йдеться у розпорядженні голови Волинської ОДА Володимира Гунчика "Про затвердження переліку об’єктів будівництва, реконструкції, ремонту та утримання вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах області, які фінансуються за рахунок коштів обласного бюджету в 2015 році", опублікованому 3 лютого.

Так, повертатимуть борги за ремонт доріг у Володимир-Волинському, Горохівському, Іваничівському, Ківерцівському, Ковельському, Локачинському, Луцькому, Любомльському, Рожищенському, Турійському та Шацькому районах.

Перелік ділянок доріг у районах, читайте тут.

Також виділили гроші на дороги у містах обласного значення. Так, у Володимирі-Волинському за 1,16 мільйона відновили перехрестя вулиць Ковельська – Цинкаловського – Миколаївська та провели капітальний ремонт вулиці Академіка Сахарова.

У Ковелі за 345 тисяч провели капітальний ремонт вулиці Грушевського та поточний ремонт вулиці Сонячної.

У Луцьку за гроші з обласного бюджету (545,2 тисячі) провели капітальний ремонт транспортної розв'язки вулиця Гнідавська – вулиця Потебні, капітальний ремонт прибудинкової території на вулиці Кравчука, 37а та поточний ремонт проспекту Соборності.

У Нововолинську на дороги із бюджету області за рік витратять 403,5 тисячі. За них заплатять за капітальний ремонт вул. Некрасова (від буд. № 28 до буд. № 40) з реконструкцією мостового проїзду), поточний ремонт вулиць Некрасова та Кримського.

Як пояснив директор депараменту інфраструктури та туризму Волинської ОДА Іван Мирка, такі борги утворюються постійно, адже наприкінці кожного року не вистачає коштів для фінансування усіх робіт.

Натомість видатки на ремонт доріг у 2015 році ще не передбачили. Їх будуть розглядати лише після 15 лютого, коли планують внести зміни у державний бюджет.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Напевне обіцянку вони виконають, а можуть і перевиконати на парочку мільйонів. А дороги будуть латати і далі совковим методом в під дощем чи в мороз і лопатою. Чи всеж буде гарантія на якість виконаних робіт НА РОКІВ 5 МІНІМУМ. А то закопати міліони всі гаразд :(
Відповісти
Шановні друзі це гроші на погашення заборгованості за збудовані дороги у 2014 році. Заборгованість виникла ізза поганого неритмічного фінансування. Прошу редакцію виправити або звернутися до деп.інфраструктури за розясненнями.
Відповісти
добреб було якби била гарантія за виконані роботи мінімум на 5-7 років. А то гроші "освоюють" а доріх нема
Відповісти
добреб було якби била гарантія за виконані роботи мінімум на 5-7 років. А то гроші "освоюють" а доріх нема
Відповісти