У Луцьку - турнір пам'яті першого майстра спорту з боксу

У Луцьку - турнір пам'яті першого майстра спорту з боксу
У спорткомплексі обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою (вул.Стрілецька, 6) утретє відбудеться Всеукраїнський турнір з боксу серед юнаків, юніорів, молоді та чоловіків.

Турнір проходитиме з 27 лютого до 1 березня, присвячені змагання пам'яті першого майстра спорту СРСР на Волині з боксу Володимира Каменєва, - повідомляє прес-служба Луцької міської ради.

Організаторами даних змагань цьогоріч стали комітет з фізичної культури та спорту Луцької міської ради, управління молоді та спорту облдержадміністрації, Федерація боксу міста Луцька, Волинське обласне відділення НОК України, управління освіти і науки облдержадміністрації та комунальний заклад “ДЮСШ № 2 Луцької міської ради”.

Планують участь близько 20 команд із західних та центральних областей України.

Оргкомітет, рідні та близькі Володимира Каменєва запрошують усіх, хто його знав, а також усіх прихильників боксу відвідати змагання.

Початок змагань 27 лютого (п'ятниця) о 15:00 годині, урочисте відкриття - о 17:00 годині.

28 лютого (cубота) - о 14:00 годині.

1 березня (неділя) - об 11:00 годині.

Довідка:

Каменєв Володимир Георгійович – народився 2 лютого 1938 року в Харкові. Після закінчення війни у 1945 році його родина переїхала проживати до Луцька.

За свою спортивну кар'єру провів на рингу понад 100 офіційних поєдинків. Виступав за спортивні товариства “Трудові резерви”, “Спартак”, “Динамо”. У 1963 році переміг на Всесоюзному чемпіонаті фізкультурно-спортивного товариства “Динамо”, за що рішенням центральної ради союзу спортивних товариств і організацій СРСР від 31.01.1964 № 36191 йому було присвоєно звання майстер спорту СРСР. Раніше подібне почесне звання не було присвоєно жодному Волинському боксеру, таким чином Каменєв В.Г. став першим майстром спорту СРСР з боксу на Волині.

Закінчив боксерську кар’єру на початку 1970 року. Відтоді почав навчати азам боксу юних мешканців міста Луцька. За час тренерської роботи підготував плеяду майстрів спорту СРСР: Олександра Плотнікова, Володимира Плотнікова, Анатолія Нікітенко, Петра Скопу, Анатолія Понагайбу, Івана Кожушко та Лева Васюру.

Помер Володимир Каменєв 10 січня 2007 року. Похований на міському цвинтарі в селі Гараджа.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вас ще не нудить від цих букафф СРСР? Хочете вшанувати майстра - вшануйте, але без привязки до комунофашистської держави.
Відповісти
Кто забывает свое прошлое - не имеет будущего.
Відповісти