Бійці «Донбасу» подякували Степану Івахіву*

Бійці «Донбасу» подякували Степану Івахіву*
Батальйон спеціального призначення Національної гвардії України «Донбас» подякував волинському народному депутату Степану Івахіву за допомогу, надану військовослужбовцям.

Як повідомив народний обранець на своїй сторінці у Facebook, допомога «Донбасу» була надана в рамках соціальної ініціативи «Збережи життя солдату», яку вони разом з Ігорем Єремеєвим започаткували в травні 2014 року.

«Наші команди майже без вихідних спілкуються з військовими, вивчають їхні потреби, закуповують все необхідне й передають на Cхід. В минулому році бюджет нашої соціальної ініціативи склав 40 мільйонів. Ми починали з допомоги 51-й бригаді, але згодом перелік підрозділів, які отримували нашу допомогу, почав нестримно збільшуватись. Нещодавно цей перелік доповнився ще одним славетним підрозділом – батальйоном спеціального призначення Національної гвардії України «Донбас», – пише у соціальній мережі народний депутат.

Також Степан Івахів закликав всіх громадян активніше допомагати бійцям АТО і не обманюватись примарним перемир’ям, яке існує тільки на папері так званих мінських угод.

«Ми всі в боргу перед нашими героями, тому кожен з нас має зробити для них що-небудь. Не зволікайте! Знайдіть волонтерську організацію в своєму місті чи районі та зробіть будь-яку пожертву для бійців АТО. Коли ми разом – ми сила. І ми неодмінно переможемо!» - сказав народний депутат.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: реклама
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це інформація для тих [], які вішають портрети народних депутатів вниз головою і кидають в них яйцями. Один лише Єремеєв віддав на допомогу бійцям речей і амуніції на 48 млн. грн. І продовжує допомагати, як і, до речі, Івахів.
Відповісти