Бучинська не виступала на Антимайдані, - заява прес-служби

Бучинська не виступала на Антимайдані, - заява прес-служби
У прес-службі народної артистки України Наталії Бучинської заявляють, що вона ніколи не виступала на Антимайдані.

Про це йдеться у листі, присланому на адресу редакції ВолиньPost.

"Офіційно заявляємо, концерт, про який йдеться у матеріалі, та скріншоти зі сцени були зроблені під час виступу Наталії у Києві 29 листопада 2013 на заході під гаслом "Збудуємо Європу в Україні"! Співачка брала участь у концерті за вступ України в Європу, на сцені були прапори України та Євросоюзу, є відеозапис, який засвідчує відсутність будь-яких непатріотичних гасел та закликів, що для співачки неприйнятне", - ідеться в повідомленні.

"Різні політичні сили та партії завжди запрошують артистів на їх заходи. Після жорстоких подій 30.11.2013 та побиття на Майдані, Наталія Бучинська була запрошена на концерти правлячої партії та категорично відмовилась від всіх виступів і жодного разу не брала участь у заходах Антимайдану", - заявили у прес-службі.

"Народна артистка України Наталія Бучинська завжди була і є патріотом своєї країни і ніколи не піде проти людей! І це є важлива та чітка громадянська позиція співачки! Навіть інформація розповсюджена через сайти, соціальні мережі може вести до судової справи та відповідальності за розповсюдження неправдивоії інформації. Павло Данильчук одразу після свого подання на міській сесії отримав відкритий лист від нас з наведенням всіх фактів про достовірність подій, про його помилкові наклепи, та чітку громадську позицію Наталії Бучинської", - ідеться в листі.

Нагадаємо, Павло Данильчук звернувся із депутатським запитом до міського голови, у якому звертається до мера з проханням заборонити проведення виступу Бучинської.

"Підкреслюємо, Наталія Бучинська завжди була, є і буде українкою, людиною яка ніколи не піде проти свого народу! Тож наклепи в сторону співачки про "антиукраїнський настрій" є неприйнятними... Радимо громадським організаціям перевіряти інформацію перед офіційними заявами/поданнями, бо вони не мають права на помилки та забруднення репутації людини, і несуть відповдальність за публічні наклепи та створювання нікому непотрібної напруги, що караються Законами України. Вважаємо за потрібне активістам організації вивчити всі достовірні факти стосовно ситуації та публічно вибачитись перед співачкою", - заявили у прес-службі Бучинської.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В в скромному словнику Данильчука відсутнє слово "вибачте".
Відповісти
Останні новини
Бучинська не виступала на Антимайдані, - заява прес-служби
05 березень, 2015, 16:02