У Раді підтримали законопроект щодо посилення соціального захисту переселенців

У Раді підтримали законопроект щодо посилення соціального захисту переселенців
Верховна Рада з другої спроби ухвалила в другому читанні законопроект щодо посилення соціального захисту внутрішньо переміщених осіб.

"За" проголосували 245 народних депутатів, - повідомляє Еспресо.TV.

Голова Комітету з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення та ініціатор законопроекту Людмила Денісова зазначила, що "цей законопроект надасть можливим працевлаштуватися на пільгових умовах внутрішньо переміщеним особам".

Як йдеться у пояснювальній записці, законопроект розроблено з метою врегулювання питання посилення соціального захисту безробітних з числа внутрішньо переміщених осіб, економії бюджетних коштів, недопущення звуження прав безробітних громадян, у тому числі молоді, та розширення можливості участі зареєстрованих безробітних у громадських роботах суспільно-корисного спрямування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А давайте самі будемо без роботи, і з далюгідними зарплатамит, а екс-сепарів і їх см'ї кормити по повній! Ми!!!! Здобули!!!
Відповісти
Дуже цікава позиція. Виходячи з ваших думок, всі хто народився у Донецькій, або Луганській облаті - сепаратисти? І ми винні у тому що наші міста порушені, а дома непридатні до життя у них (після обстрілів).Ми також отримували освіту з метою працювати в Україні- медиками, педагогами,простими робітниками.Зараз ви кажети МИ!!! Здобули!!! Ми - це хто? Україна єдина країна і в наших можливостях підтримувати одне-одного.
Відповісти
Останні новини
У Раді підтримали законопроект щодо посилення соціального захисту переселенців
05 березень, 2015, 19:03