Поїзд «Ковель-Тернопіль-Ковель» - експериментальний

Поїзд «Ковель-Тернопіль-Ковель» - експериментальний
Новий потяг, який з'єднав Рівне, Тернопіль і Луцьк може курсувати тільки до кінця березня.

Потяг «Ковель-Тернопіль-Ковель» є експериментальним, - пише видання ОГО.

У довідковій Львівської залізниці повідомили про те, що поїзд «Ковель -Тернопіль-Ковель» буде курсувати упродовж місяця.

За цей час на залізниці будуть вираховувати пасажиропотік та визначать, чи варто потягу курсувати за вказаним напрямком далі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"глибокодумного" вивчення - затія МЕРТВА,
Відповісти
Мало місяць на експеремент... Варото врахувати проінформованість людей!
Відповісти
Абсолютно згоден! Продовжте до Паски і буде АНШЛАГ!!!
Відповісти
У зв'язку з постійною відсутністю вільних білетів на вихідні та святкові дні, краще б пустили додатковий поїзд Ковель (Луцьк)- Київ.
Відповісти
Поїзд супер! Нарешті дочекався!
Відповісти
Ну а для чого Ковель-Чернівці робити через день? там пасажирообіг немалий. квитки нереально за тиждень купити!
Відповісти
Чому не має зупинки на станції Зборів?
Відповісти
З Тернополя до Зборова цим поїздом доїхати неможливо, тому що він там не зупиняється. Треба їхати до Золочева, а потім вертатися до Зборова.
Відповісти
Поїзд супер!
Одного місяця маловато для експеременту!
Відповісти
Я з Золочівського р-ну ,живу в Рівному. Для мене це САМА РАДІСНА новина за останній час ! Взнав абсолютно випадково!!! Потрібна РЕКЛАМА !!! Поїзд БУДЕ вигідним ! Маршрутка Рівне- Золочів ходила в самі скрутні 90 і завжди (!) була повна.На свята квитків не було. Можливо треба збільшити кількість зупинок і прибрати купейні вагони (час подорожі не великий). Але поїзд ПОВИНЕН КУРСУВАТИ ! З Тернополя до Світязя без пересадок ! Запитайте у тернополян , золочівців іт.д
Відповісти
Зараз він всього з 4-х вагонів: 1 купейний, 2 плацкартні, 1 загальний. І наявність купейного вагона визначено чисто комерційними цілями: 1) завжди знайдуться багатші і понтові пасажири, що за дорожчу ціну поїдуть в купейному, 2) якщо аншлаг, плацкартні і загальні місця продані, а їхати треба, то деякі пасажири будуть змушені за дорожчу ціну купувати купейні місця.
А от до Світязя без пересадок таки не вийде! З Ковеля ще близько 80км до Світязя доведеться їхати на автобусі. А от автобуси Тернопіль-Світязь таки їздять прямі.
Відповісти
Схоже, як пустили - так і знімуть. Поїзд зараз всього з 4 вагонів: 1 купейний, 2 плацкартні, 1 загальний. І судячи з того, що можна подивись по http://booking.uz.gov.ua/ він в тих 4-х вагонах переважно повітря возить (за винятком п'ятниці вечора, там загальний і плацкарти всі викуплені). Хіба поки "роз'їздться", "розкрутиться", то Укрзалізниця зі своєю оперативністю і гнучкістю прийняття рішень його зніме.
Відповісти
19 березня випадково дізнався про те що з Бродів до Ковеля є можливість доїхати поїздом....? Місяць терміну аж ніяк не вистачить для експеременту..! За місяць часу можливо тільки маршрутку проексперементувати в місті з кількістю населення не більше 20 тис......! Думаю що чергова афера. Регіонали далі при владі......http://www.korupciya.com/?p=2405
Відповісти
Останні новини
Поїзд «Ковель-Тернопіль-Ковель» - експериментальний
12 березень, 2015, 13:26