На Волині п'яний правопорушник побив міліціонера

На Волині п'яний правопорушник побив міліціонера
Перебуваючи у лікарні, куди його доставили для встановлення ступеню сп’яніння, чоловік накинувся на правоохоронця та побив його.

Тепер порушнику загрожує до п’яти років обмеження або позбавлення волі, - повідомляє прес-служба УМВС у Волинській області.

Подія трапилася вночі. Отримавши повідомлення про те, що поблизу житлового будинку невідомі порушують режим тиші, за викликом вирушили правоохоронці.

Міліціонери прибули на місце події, а відтак запросили у райвідділ міліції одного із волинян для складання адміністративного протоколу за ст. 182 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Згодом у райвідділ міліції автомобілем на допомогу правопорушнику прибув товариш, із яким він вживав спиртне, та почав вимагати звільнення друга від адміністративної відповідальності.

Міліціонери ж своєю чергою доставили чоловіка в Іваничівську районну центральну лікарню для встановлення ступеню сп’яніння та відповідно складання адміністративного протоколу за керування автомобілем у нетверезому стані. Зрозумівши серйозність відповідальності, правопорушник накинувся на міліціонера та спричинив йому тілесні ушкодження.

За вказаним фактом слідчі райвідділу міліції розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Тепер 24-річному молодику, окрім адміністративної відповідальності, загрожує ще й кримінальна. Санкція статті передбачає до п’яти років обмеження або позбавлення волі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: УМВС, бійка
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мали адмінштраф, порішали на позбавлення прав, почали кокретно рішати - 5 років. По логіці обидва мають сісти за дачу хабаря
Діагноз один - дебіли
Відповісти
Останні новини
На Волині п'яний правопорушник побив міліціонера
14 березень, 2015, 14:40