У волинських волонтерів шахраї видурили гроші

У волинських волонтерів шахраї видурили гроші
Обманули волонтерів Ковельської центру допомоги 51-й ОМБР: у них видурили гроші, які активісти назбирали для бійців АТО.

Про це ковельські волонтери розповіли у соціальній мережі.

До Ковельського центру допомоги 51 ОМБР зателефонували невідомі та представилися працівниками «ПриватБанку».

У телефонній розмові повідомили, що ПП «Експрес-Маркетинг» Одеса має намір внести значну суму для підтримки військовослужбовців, які знаходяться в зоні проведення АТО.

«Після того, як зловмисник отримав реквізити одного з рахунків Центру допомоги, то запевнив, що гроші надійдуть за кілька годин. Однак, на превеликий жаль, людей, що цілодобово не покладаючи сил збирають копійка до копійки кошти на потреби нашим захисникам, ввели в оману», - написали волонтери у соцмережі.

Також активісти сподіваються, що правоохоронні органи України не залишаться байдужими щодо цієї проблеми.

«Чекаємо на допомогу від держави та усіх небайдужих громадян», - йдеться у повідомленні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
та ви, не покладаючи рук, продовжуйте збирати кошти. Може ще будемо воювати...
Відповісти
Сумнівна інформація...
Відповісти
Псевдо-благодійники Небайдужі серця – чорні волонтери. Досьє на шахраїв: БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД "НЕБАЙДУЖІ СЕРДЦЯ" (БФ "НЕБАЙДУЖІ СЕРДЦЯ") ЄДРПОУ 39202831, зареєстровані 06.05.2014, директор ЧИСТЯКОВА ІРИНА ОЛЕКСІЇВНА, р/р №26001052629709 у ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК», Контактні тел. (044) 221-47-19, 0689349478, nsfund .com .ua, info @ nsfund .com .ua, 01024, м.Київ, ВУЛИЦЯ ЛЮТЕРАНСЬКА, будинок 15, ЛІТ.А, офіс 17, клон шахраїв з БФ «Оживи мрію» та МБФ «Допоможемо дітям разом» - псевдо-фундації.
Відповісти
Увага! Не потрапляйте у фінансову пастку телефонних шахраїв – чорних волонтерів: це Благодійний фонд Небайдужі серця (Небайдужі серДця), їх клон: Благодійний фонд Світла Україна. Всі вони члени організованого злочинного угрупування, і є послідовниками горезвісних фондів Оживи мрію та Допоможемо дітям разом. Не перераховуйте кошти цим Call-центрам, ваші кошти підуть у кишеню злочинцям. Кому війна, а кому мати рідна – це основний напрямок аферистів з Благодійний фонд Небайдужі серця (Небайдужі серДця), їх клон: Благодійний фонд Світла Україна, Оживи мрію та Допоможемо дітям разом. Благодійний фонд Небайдужі серця (Небайдужі серДця), їх клон: Благодійний фонд Світла Україна, Оживи мрію та Допоможемо дітям разом спекулюють на темі допомоги АТО та хворим діткам.
Відповісти
Благодійний фонд Небайдужі серця (Небайдужі серДця) Відгуки (отзывы) негативні. Оживи мрію, Світла Україна – клони аферистів. Благодійний фонд Небайдужі серця це шахраї. Благодійний фонд Небайдужі серця обережно, не майте з ними справи. Благодійний фонд Небайдужі серця це фінансова пастка. Благодійний фонд Небайдужі серця це лохотрон. Благодійний фонд Небайдужі серця це псевдо-благодійники. Благодійний фонд Небайдужі серця це чорні волонтери. Благодійний фонд Небайдужі серця це телефонні шахраї.
Відповісти
Що це за фонд. Це телефонні шахраї, що під виглядом волонтерів, або чиновників державних структур обдзвонюють довірливих керівників підприємств та підприємців з проханням допомогти грошима воїнам АТО або хворим дітям. Насправді допомога адресатам не надходила, а залишалась у кишені організованого злочинного угрупування. Постійно міняють назву через резонанс негативних відгуків. Усі схвальні відгуки згадані псевдо-фонди пишуть самі про себе, намагаючись ввести в оману українців, навіть назву свою написали з помилкою у реєстраційних документах, з літерою «Д» у слові «Серця». Підозрілим є «співпраця» цих фондів з скандальним батальйоном Торнадо.
Відповісти