Підліткам клубу «Як стати успішним» показали історичний Луцьк. ФОТО

Підліткам клубу «Як стати успішним» показали історичний Луцьк. ФОТО
Для учасників клубу «Як стати успішним» провели екскурсію історичними місцями Луцька.

Учасники молодіжного клубу "Як стати успішним", який створений Луцьким міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та функціонує на базі КЗ «Луцька міська дитяча поліклініка» у відділенні «Клініка дружня до молоді», взяли участь у екскурсії історичними місцями міста Луцька, - повідомили на сайті Луцької міської ради.

Екскурсія була здійснена у партнерстві з центром туризму та промоцій Луцької міської ради.

Організація та проведення такої екскурсії дала змогу підліткам змістовно провести дозвілля та разом з тим більше дізнатися про героїчну історію міста. Діти відвідали такі пам’ятки культури як: Луцька синагога, Домініканський монастир, Лютеранська кірха, Костел Петра та Павла та інші

Дітям розповіли про те, що під час з'їзду наймогутнiших монархiв Європи мала відбутися коронація князя Вітовта, проте корона таємничим чином зникла. Цікавою була історія луцької синагоги, спорудженої в 14-16 ст., незважаючи на заборони і обмеження.

Під час історичної мандрівки в минуле учасникам клубу відкрилися таємниці та легенди найцікавіших подій історії міста, духовні скарби і цікаві постаті та все те, чим жителі славного Луцька живуть від давніх часів до сьогодення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Україна не отримає безвізовий режим з країнами Євросоюзу на саміті "Східного партнерства" в Ризі у травні 2015 року. Про це заявив глава представництва Європейської Комісії (ЄК) в Україні Ян Томбінський, передає Інтерфакс-Україна."Цього рішення не буде, бо немає часу для того, щоб воно було прийняте", - сказав він журналістам у вівторок в Києві. При цьому Томбінський нагадав, що в Україні зараз працює місія європейських інституцій, яка аналізує, як виконує Україні зобов'язання для того, щоб безвізовий режим з країнами ЄС став реальністю.
Відповісти
вони в свому клубі мабуть на бугатті їздять, верту і бригет мають)
Відповісти
Останні новини
Автоконкурс завершився
24 березень, 2015, 15:35
Підліткам клубу «Як стати успішним» показали історичний Луцьк. ФОТО
24 березень, 2015, 15:21