Гунчик розповів, які перспективи чекають на шацький коледж після злиття зі СНУ

Гунчик розповів, які перспективи чекають на шацький  коледж після злиття зі СНУ
Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик побував у Шацькому ЦНАПі, в редакції місцевої газети та в лісотехнічному коледжі.

Зокрема, у навчальному закладі говорили про входження коледжу до структури Волинського Східноєвропейського університету імені Лесі Українки.

«Коледж від того, що стане частиною СНУ тільки виграє, - стільки грантів, стільки можливостей для студентів», - зазначив губернатор області.

Наголосив також, що СНУ має підписані домовленості про стажування студентів за кордоном у рамках болонської програми з більш ніж 20–ти університетами Європи.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
новий голова району поможе нам чесно все приватизувати
Відповісти
смачного!
Відповісти
як на мене, за Климчука освітня політика була продуманіша. а ці все обіцяють і толку з того - 0.
Відповісти
Чи є логіка у приєднанні лісотехнічного коледжу до Східноєвропейського університету, в которого немає спеціалістів лісової галузі, якщо є Національний лісотехнічний університет України у Львові. Бувший педінститут, який трохи розширився і з якогось дива обрав собі назву Східноєвропейського,(а чому не Центральногалактичного?) продовжує профанацію освітньої галузі доліплюючи до себе сьогодні лісовиків, а завтра, перепрошую, гінекологів ...
Відповісти
Маєте рихт. Але те приєднання - це тільки зміна вивіски. А все буде, як було. Маємо коледж СНУ на базі технікуму Баранова. А як був технікум, так і залишився. Так само й озвучені Гунчиком договори СНУ з зарубіжними партнерами. Ті партнери - це здебільшого вищі школи професійні з того боку Бугу. Що вони можуть дати крім обміну грамотами до ювілеїв? Тому годі дурити громадськість. Поки сам не реформуєшся, ніхто тебе не реформує. Тільки й того, що наївні студенти потішаться, що тепер вони не технікум, а університет.
Відповісти
готує училок, і то що раз гірших. А гайових нехай готує лісотехнік. Є такий у Львіві.
Відповісти
Останні новини
Гунчик розповів, які перспективи чекають на шацький коледж після злиття зі СНУ
03 квітень, 2015, 19:31