Гвалтівнику та вбивці жінки дали 15 років

Гвалтівнику та вбивці жінки дали 15 років
За згвалтування та вбивство жительки Володимир-Волинського затриманого вбивцю засудили на 15 років.

Про це повідомляє СЗГ УМВС України у Волинській області.

Нагадаємо, що в квітні минулого року про свою безвісти зниклу жінку повідомив житель Володимир-Волинського. За його словами, дружина поїхала до Польщі, а назад так і не повернулася.

Вжиті правоохоронцями заходи результату не давали. Автівку з жінкою випадково виявили двоє дітей в Турійського районі. Викликані на місце експерти виявили в авто зотлілий труп зниклої жінки. Тіло знайденої було оголене, а на шиї затягнутий обрізаний пасок безпеки з її ж автомобіля.

Невдовзі був затриманий і вбивця. Останнього часто бачили неподалік місця вбивства. Ним виявився житель Любомльського району, який вже мав до цього проблеми із законом.

Затриманий розповів, що випадкова зустріч із своєю жертвою обабіч дороги наштовхнула його на думку про пограбування. Силою затягнувши жінку до авто, він змусив її від’їхати до лісу. Там хлопець пограбував жінку, зґвалтував, а щоб остаточно убезпечити себе від в’язниці, задушив її автомобільним ременем.

Після цього вбивця спокійнісінько знову програв усі гроші у букмекерській конторі в місті Любомль.

Затриманий зловмисник скоїв ряд інших злочинів. Нині йому інкримінують злочини, передбачені п.9 ч.2 ст. 115 (Умисне вбивство), ч. 1 ст. 129 (Погроза вбивством), ч.1 та ч.2 ст. 152 (Зґвалтування), ст. 152, ч. 2 ст. 185 (Крадіжка), ч. 2 ст. 186 (Грабіж), ч. 2 ст. 187 (Розбій), ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю) КК України. Крапку у цій історії поставив суд: Ковельським міськрайонним судом чоловіка засуджено до 15 років позбавлення волі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.