Волинянин хотів здати на бійню чужого коня

Волинянин хотів здати на бійню чужого коня
Худобу повернули власниці, а раніше судимому молодику загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Про це пише СЗГ УМВС України у Волинській області.

У чергову частину Камінь-каширського райвідділу міліції надійшло повідомлення від 38-річної жительки району. Жінка розповіла, що близько 20:00 невідома особа викрала коня.

При виїзді слідчо-оперативної групи встановлено: злодієм виявився раніше судимий 24-річний житель району. Молодик знайшов оголошення, зателефонував заготівельнику худоби та попросив приїхати і забрати коня, котрий знаходиться на пасовищі. За худобу він отримав 8000 гривень. Дорогою автомобіль загруз, тож спритний «підприємець», аби шахрайський план не зірвався, скзав заготівельнику, що йде в село за допомогою. Натомість молодик поїхав у Камінь-Каширський, де в одному з барів відзначив вдалу оборудку. Саме там його і знайшли працівники міліції. У чоловіка вилучили гроші і віддали заготівельнику, а коня повернули власнику.

Слідчим відділенням Камінь-Каширського РВ УМВС України у Волинській області за вказаним фактом розпочато досудове розслідування за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Тепер злодієві загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.