Сучасна древня Греція разом з «МОРЕ ТУРІВ»*

Сучасна древня Греція разом з «МОРЕ ТУРІВ»*
«Я знаю, що я нічого не знаю» - так казав давньогрецький філософ Сократ. Ця істина й досі живе та застосовується до пізнання самої Греції. Відвідати один раз цю країну не достатньо, аби сповна розкрити її, тож давайте пізнавати її крок за кроком разом!

Як щодо відпочинку? Поєднаємо всі природні красоти Греції, всю її унікальну культурну і мистецьку спадщину та середземноморський клімат, і ось він – багатогранний відпочинок з радістю зустрічає вас. До всього ж, природа наділила Грецію цілющими джерелами – властивості яких неоціненні.

В цьому Вам із радістю допоможуть в туристичній агенції «МОРЕ ТУРІВ». Адже, тільки тут найкращі ціни, найбільші знижки, різнобарв’я пропозицій на сезон 2015 року. У тур фірмі «МОРЕ ТУРІВ» дівчатка вивчили країну з середини: куштували грецьку їжу, загоряли на піщано-галькових пляжах, купались в лазурному морі, гуляли по квітучих вулицях, насолоджувались морським повітрям, тому підберуть для Вас найкращі варіанти відпочинку.

Цікава країна, що складається з материкової частини та близько 2 тисяч островів. Омивається Греція Середземним, Егейським, Іонічним та Лівійським морями. Значна частина країни має гірський рельєф, тож не забуваємо, що зимою тут розвинені гірськолижні курорти. Але сьогодні Греція все більше асоціюється із теплим сонечком, лагідним морем, білими будиночками та різноманітними розвагами – загалом з усім тим, що необхідно для вашого незабутнього відпочинку.

Це та країна, де найкраще можна поєднати пляжний відпочинок із оглядом визначних місць. На материковій Греції заслуговує особливої уваги місто-столиця Афіни із святою горою Акрополь. Афінський Акрополь складається з двадцяти одного історичного об’єкта, його храми є справжньою скарбницею давньогрецької архітектури. Ще одне, дуже цікаве для огляду місто Спарта та його околиці. Споглядання пам’яток минулого затримають вас на декілька годин. Тут знаходиться театр, руїни храму та маленький Археологічний музей. Всім відома гора Олімп щороку приймає тисячі туристів, яких окрім міфології цікавлять і навколишні унікальні краєвиди.

Вибравши відпочинок на одному з островів Греції Ви будете насолоджуватись найкрасивішими пляжами, чистим морем, сліпучим сонцем та блакитним небом. І все це в поєднанні з комфортабельними готелями багатими на розваги.

Корфу - один з найвідоміших і найгарніших островів Греції та Іонічного моря. Ідеальний м’який клімат, природна краса і багата історія створюють тут ідеальний відпочинок.

Міконос - острів із гарною недоторканною природою, що до того ж є модним центром Середземномор’я. Міконос вважається одним із найдорожчих в плані відпочинку островів і без сумніву найпопулярнішим.

Санторіні - відомий чистим морем, унікальними різнокольоровими пляжами (червоні, білі та чорні). Тут казкові вулканічні ландшафти, адже Санторіні – це найбільший у світі морський вулкан. Туристичний інтерес до острова зростає з кожним роком.

Родос – перлина Середземномор'я. Це поєднання розкішних пляжів, фешенебельних готелів, безлічі розважальних закладів на будь-який смак. При цьому тут велика кількістю тихих, малолюдних місць.

А ще варті уваги острови Крит, Закінф, Самос, Кос та півострів Халкідіки із святою горою Афон, що є одним із священних місць всього світу.

Побувавши в Греції, Ви обов’язково оціните місцеву кухню. Головне не поспішайте, адже для греків споживання їжі - це одночасно відпочинок, спілкування та можливість зібратися родиною чи дружньою компанією. Традиційними грецькими продуктами вважають оливки, сир фета, морепродукти, вино та міцну каву, яку подають із склянкою холодної води.

Греція – чудова країна для шопінгу. У сезони розпродажів любителі вигідних покупок найчастіше їдуть в Афіни, Салоніки, на Родос або на острові Крит. Сезон літніх розпродажів в магазинах Греції починається в середині липня і триває до кінця серпня. Сезон розпродажів взимку припадає на середину січня - кінець лютого. Та зверніть увагу: з 14:00 до 17:00 всі магазини закриті. Це – час післяобіднього відпочинку, коли через спеку вулиці порожніють. Маємо відзначити тури в Грецію за хутром, про якість якого відомо далеко за межами Європи.

Це країна, що поєднала в собі різні види туризму (пляжний, екскурсійний, гірськолижний, екстремальний, паломницькі, оздоровчі та шоп-тури).

Якщо Вам імпонує Греція з усіма її привабливостями, не зволікайте! Беріть відпустку і плануйте свій відпочинок разом із тур агентством «МОРЕ ТУРІВ».

Вам тут завжди раді, і менеджери з великим задоволення зроблять ваш
відпочинок найкращим. Туристична мережа «МОРЕ ТУРІВ» знаходиться за
адресою: м.Луцьк, вул. Винниченка 14а, офіс 22, 3-й поверх.

Бажаєте індивідуальний прорахунок надсилайте запит на пошту
[email protected], або телефонуйте 72 50 22, 050 077 82 06, 093 251 36 75, 097 808 37 41.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Сучасна древня Греція разом з «МОРЕ ТУРІВ»*
28 травень, 2015, 20:00