Квіт розповів про нові правила вступу до вишів

Квіт розповів про нові правила вступу до вишів
"Викладачі не можуть здавати тести для абітурієнтів – це цілком нормально, так як у них по-іншому працює голова", - таку заяву зробив Міністр освіти Сергій Квіт. Про це повідомляє Вusiness.ua.

Розповідаючи про майбутній вступ, він зазначив, що в цьому році для абітурієнтів ввели безліч змін. Спочатку абітурієнт заявляє, яку професію він хоче отримати. Єдина державна електронна база видасть йому адресу вузу, куди він може вступити на державне замовлення. Вибір бази буде проводитися з урахуванням переваг, заявлених абітурієнтом. Якщо він відмовиться вступати в той вуз, який видасть йому база, то у всіх сталевих випадках його чекає тільки контракт.

Також, Квіт уточнив, що для ЗНО введені тести, що розрізняються за рівнями складності. З тих предметів, які вважаються головними для обраної професії, рівень складності буде нижче.

Що стосується можливостей викладачів пройти тести для абітурієнтів, то Квіт оцінив їх як украй низькі. Тести для абітурієнтів розраховані на людей зі свіжою пам'яттю і молодим розумом, заявив Міністр.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Поясніть фразу:"Якщо він відмовиться вступати в той вуз, який видасть йому база, то у всіх сталевих випадках його чекає тільки контракт."
Відповісти
Останні новини
Квіт розповів про нові правила вступу до вишів
29 травень, 2015, 09:54