Сімейний фестиваль «Острів дитинства» відбудеться під Луцьком

Сімейний фестиваль «Острів дитинства» відбудеться під Луцьком
У Міжнародний день захисту дітей (1 червня), ви, дорослі, маєте чудову нагоду зробити прекрасний подарунок своїй малечі – відвідати сімейний фестиваль добра «Острів дитинства». Тут розваг та веселощів – на цілий день: і гарний настрій, і позитив, а ще безліч сюрпризів для дітей ( і найменших, і вже старших), мам, тат, бабусь та дідусів. Ну і звичайно ж для усіх малюків і вже не зовсім малюків знайдуться подарунки. Яке ж свято дитинства без цього?

Отож, фестиваль стартує об 11:00 1 червня 2015 року у готельно-ресторанному комплексі «Острів», який знаходиться в селі Озерці Ківерцівського району Волинської області. Триватимуть розваги до 23:00.

Головна зірка програми – заслужена артистка України – Наталка Карпа.
Дістатися на фестиваль «Острів дитинства» 1 червня буде не проблема. Адже щопівгодини від міського «загсу» (м.Луцьк, пр.Соборності, 18) до Озерця курсуватиме безоплатний автобус. Цей транспорт доставить вас і назад.

Організатори заходу: Волинська обласна державна адміністрація, Луцька міська рада, Луцький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Ківерцівська районна державна адміністрація. Головний інформаційний партнер – Волинська обласна державна телерадіокомпанія.

Не бійтеся залишити свої дивани удома. І центральний парк Луцька та різні кафе нашого міста, повірте, нікуди не дінуться. А от час на природі з коханими чоловіками, дружинами та малечою залишать у ваших спогадах чимало приємних емоцій.

Окрім того фест має ще одну спрямованість – благодійну. Мета заходу – підтримка демобілізованих учасників АТО. Вартість входу для дорослих на територію фестивалю «Острова дитинства» – 20 гривень. Усі ці кошти будуть передані на потреби воїнів АТО.
Тепер про все по порядку.

Ретро та солодощі для дітей
Сюрпризів забагато не буває. І розпочнуться вони ще перед в’їздом на територію фестивалю «Острова дитинства». Усіх діток безпосередньо у центр «Острова дитинства» доставлятиме ретро-авто (ух, би проїхатися з вітерцем!). Але свято дитяче, тому цей чудо-джип тільки для малечі.

Ну, а вже на території фесту побавитися з клоунами, мультиплікаційними героями чи сфотографуватися з ними, зможете, також і ви, дорослі.
ТМ «Лімо» безкоштовно пригощатиме дітей морозивом. З небесною канцелярією ми домовилися – погода буде чудова, тому холодненьке смакуватиме по-особливому. Також на дітлахів чекають солодощі та напої від компанії «Кока-Кола».

Творчість на будь-який смак
Ой, як часом хочеться відпочити: спокійно послухати музику, насолодитися чашечкою кави, пригорнутися до чоловіка чи дружини. Але невгамовні малюки вносять у наше життя свої корективи. Однак, на «Острові дитинства» енергії діток знайдеться застосування. Та ще у й такий спосіб, аби ви, мами, і тати, могли трохи відпочити.

Уся територія «Острова дитинства» буде поділена на певні зони – локації. Частина з таких локацій – це острівки творчості на будь-який смак. І саме тут проходитимуть різноманітні майстер-класи, які зацікавлять і непосидючок, і більш спокійних дівчаток та хлопчиків.
Ваші дітки зможуть своїми руками створити шедеврики у техніці декупаж, виготовити різні цікавинки з соломи, намалювати картини пальчиковими фарбами (до речі, цю техніку психологи радять використовувати у грі навіть з однорічними малюками), пофантазувати над 3D розмальовками, створити власноруч магнітики, сплести магічну для української культури ляльку-мотанку, спробувати свої сили у гончарному ремеслі, дізнатися щось новеньке зі світу сучасних технологій під час майстер-класу від Комп’ютерної академії «ШАГ».

Для старшечких свої заняття – майстер-клас з графіті. І не просто на фанері та дошці ДВП, а ще й на старому автомобілі у стилі хай-тек!
А якщо ваш малюк вже розмалював усі шпалери вдома, або ви помітили у нього потяг до малювання, чи самі полюбляєте це заняття, то вам тільки у локацію Художнього пленеру для дітей. Учні художньої школи з радістю проведуть майстер-класи створення шедеврів і для дітей, і для дорослих. І хтозна, можливо, саме на «Острові дитинства» ви таки роздивитися у вашому чаді майбутнього Леонардо да Вінчі.

До слова, вихованці Художньої школи також працюватимуть над тематичними картинами під назвою «Намалюємо мирне завтра». Виставка цих робіт вже зовсім скоро буде доступна для перегляду в одній з луцьких мистецьких галерей.
А фішка творчої локації – величезна картина «Острів дитинства», до створення якої можуть долучитися усі-усі охочі.

Коли два серця б’ються разом
Ви забули, що це таке – кава у ліжко? Маленькі записки на столі чи дбайливо прикріплені до холодильника, сповнені романтично-любовного змісту? Ех, повторити б медовий місяць! Звичайно, це ми вам не обіцяємо, а от додати іскри вашим почуттям чи, може, і запалити багаття сімейного вогнища допомогти можемо. Для закоханих і коханих, а також їхніх щастячок – безкоштовна професійна фотосесія в арці Любові та сімейного затишку.
А у сімейному квесті «Пазли склади – отримай склади» ви у своїй другій половинці зможете побачити справжнього Шерлока Хомса. До речі, і великого, і маленького. Адже, згідно із правилами цієї гри, участь у ній може взяти тато або мама, а також дитина від 6 до 10 років.

Особистий простір для мами
Якщо ви у декретній відпустці, то вам теж до нас. Мама з гарним настроєм – малюк спокійний та щасливий. Для вас, найменшенькі, працюватиме спеціальна дитяча кімната з іграшками, місцями для переодягання немовлят та нянями.

Якщо ж ви захочете засумувати за малятком за півгодинки чи годинку, то сміливо можете залишити тут ваше чадо бавитися з аніматорами під пильним оком нянь.
Для маленьких відвідувачів буде обладнана і спеціальна пісочниця – чиста, простора та ще й з іграшками! Ліпити пасочки з піску тут – одне задоволення.

На території готельно-ресторанного комплексу «Острів» розташований також приватний зоопарк, де можна побачити близького 30 видів тварин. Повірте, від такої екскурсії ваш малюк буде у захваті!

Здійснення чоловічих мрій
Ваш чоловік мріє про відпочинок, але не любить фестивалів? Тоді пропонуємо вам переконливі аргументи для спільного відпочинку на «Острові дитинства», точніше відпочинку для Нього. А це турнір з риболовлі – як нагорода – і подарунок, і улов! А ще він із сином зможе цікаво та пізнавально провести час, взявши участь у навчальному інтерактиві від загону спеціального призначення волинського відділення Міністерства надзвичайних ситуацій чи вишкільній програмі від Козацького Стрілецького Братства.
Ну а для юних чоловіків також є можливість погасати у футбол чи випробувати свою вправність та спритність у іграх з волейболу.

А для гурманів у локації смачненького буде нагода почастуватися шашликами та іншими смакотами справжньої польової кухні.

Дитяча дискотека і не тільки
Упродовж усього дня на «Острові дитинства» триватиме концертно-театральна розважальна програма, яка вміщатиме вокальні, хореографічні та театралізовані виступи.
Яскраві представники цієї локації – творча студія Наталії Журавльової «ТворчаSTUDIO N.Zh.», балетна студія «Жизель», учасниця «Голос діти» Аліна Веселовська, кавер-бенд «CAnaBIS», дитячі колективи «Первоцвіт», «Вертуни», «Лілея», «Феєрія», творча студія «Джой» та багато-багато інших.

О 17:00 розпочнеться дитяча дискотека та шоу мильних бульбашок!
Настрій фесту задаватиме веселий ведучий Микита Чибар, який до речі працює в медіа-сфері, а також є затятим кавеенщиком.

Романтика та патріотичність від Наталки Карпи
Наприкінці фестивалю «Острів дитинства» організатори підготували незабутню зустріч з відомою співачкою, заслуженою артисткою України – Наталкою Карпа. Тепла, чуттєва, запальна атмосфера її пісень не залишить байдужими ваші серця.
Наталка виконує пісні у стилі етно, поп, фолк. Її хіт «Калина» довгий час був лідером європейських музичних чартів. Окрім того, Карпа ще й телеведуча програм «Відкрий себе», «Модний вояж», «Екстремальний вікенд».

Наталка Карпа співає виключно українською мовою. Її пісні сповнені глибокого змісту та патріотизму. Співачка також знаходить час і на громадські ініціативи – їздить до поранених солдатів з АТО, також була амбасадором еко-проекту та підтримувала акцію – «Зроби Україну чистою 2015».

Живе спілкування, тільки живий звук, автограф-сесія – все це від Наталки Карпи.

Та по-секрету скажемо що це ще не все.
Гарний настрій, атмосфера тепла та любові, позитиву, радості, веселощі – ми гарантуємо!
Чекаємо на вас 1 червня 2015 року з 11.00 на «Острові дитинства».
Перший безоплатний автобус відправлятиметься від луцького «ДРАЦСу» о 10.30.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
сьогодні в острові пили каву дуже гарно. виявляеться там був випускний вечір 4 школи
Відповісти
Останні новини
Сімейний фестиваль «Острів дитинства» відбудеться під Луцьком
31 травень, 2015, 09:00