З «Ночі в Луцькому замку» власникам зруйнованих квартир дістанеться по 28 тисяч гривень. ФОТО

З  «Ночі в Луцькому замку» власникам зруйнованих квартир дістанеться по 28 тисяч гривень. ФОТО
Гроші, виручені від продажу квитків на арт-шоу «Ніч у Луцькому замку», що відбулося з 16 на 17 червня, передали жителям Рівненської, 109, квартири яких зруйнувалися внаслідок нещодавньої аварії.

Мешканців запросили 22 червня у благодійний фонд народного депутата і бізнесмена Ігоря Палиці «Новий Луцьк», аби передати документи на отримання коштів.

Сам Ігор Палиця не зміг зустрітися з постраждалими лучанами особисто, оскільки перебував у Києві, однак його замінив батько Петро Палиця та очільниця благодійного фонду «Новий Луцьк» Ніна Тарасенко.

«Наше завдання – допомагати людям… Ми вас зібрали тут, щоб розповісти, яку суму ви отримаєте і якою буде ця процедура», – пояснив людям Петро Палиця.

За його словами, на «Ночі в Луцькому замку» від продажу квитків виручили 231 тисячу 194 гривні. Цю суму розділили на вісім сімей, помешкання яких зруйнувалися внаслідок обвалу 10 червня. Відтак кожен власник квартири отримає понад 28 тисяч гривень.

Як розповіла Ніна Тарасенко, у «ПриватБанку» на кожного власника усіх восьми зруйнованих квартир відкриють банківський рахунок. Гроші постраждалі зможуть отримати вже з понеділка.

Нагадаємо, засновник благодійного фонду «Новий Луцьк» Ігор Палиця став головним меценатом арт-шоу «Ніч у Луцькому замку». Він обіцяв, що усі зароблені кошти від продажу квитків передадуть мешканцям зруйнованих внаслідок обвалу квартир.

ЧИТАТИ УСІ НОВИНИ ПРО ОБВАЛ БУДИНКУ НА РІВНЕНСЬКІЙ, 109 В ЛУЦЬКУ

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Людина як може так і допомагає, а чим Вітів допоміг, який після трагедії там бігав і як щеня з кущів визирав?! Де ваша допомога і підтримка? :)
Відповісти
Останні новини
З «Ночі в Луцькому замку» власникам зруйнованих квартир дістанеться по 28 тисяч гривень. ФОТО
22 червень, 2012, 20:02