Луцький комбінат шкільного харчування визнали одним із найкращих у місті

Луцький комбінат шкільного харчування визнали одним із найкращих у місті
Луцький комбінат шкільного і студентського харчування, який забезпечує їжею учнів 23 шкіл міста, визнали одним із найкращих підприємств, яке працює у сфері громадського харчування.

Про це стало відомо під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 3 червня.

Комбінат годує майже 15 тисяч луцьких школярів, серед яких є діти-сироти, школярі з багатодітних родин, а також діти, батьки яких беруть участь у проведенні АТО. Ці соціальні категорії дітей харчують за кошти міської ради.

На підприємстві їжу готує 125 працівників, які мають відповідну кваліфікацію та проходять регулярний медичний огляд. Середня заробітна плата на комбінаті складає 2575 гривень.

Директор луцького комбінату шкільного і студентського харчування Світлана Шмідт зазначила, що підприємство у своїй роботі використовує тільки справне обладнання і було здійснено оновлення обладнання майже на півмільйона гривень.

«Формування бюджету підприємства здійснюється на основі коштів, отриманих від підприємницької діяльності. Завдяки стабільній роботі підприємство самостійно покриває витрати по виплаті заробітних плат, сплату земельного податку, оплату за надання комунальних послуг, а також інші витрати на виробництво. Втім, є кредиторська заборгованість за 2014 рік у сумі 159 тисяч гривень. Ми плануємо провести оновлення автопарку комбінату, оновити холодильне обладнання з метою забезпечення якісного надання послуг», - мовила Шмідт.

Члени виконкому визнали роботу луцького комбінату шкільного та студентського харчування якісною. Адже у сторону підприємства ніколи не лунало звинувачень щодо неякісної їжі, яку виготовляв комбінат.

Наостанок Микола Романюк доручив відзначити колектив комбінату подяками за професійну та якісну роботу.

Антон Стамбульський (Волинь Post)

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
таку їжу завезіть у верховну раду хай жеруть
Відповісти
Дивують мене оці понтові. Може вмієте на 7 гривень з копійками дома годувати своїх дітей ікрою, то на здоров’я вам. А я вдячний, що мою дитину на ці копійки і так не погано годують.
Відповісти
а мене дивують ідіоти, якщо ти рахуєш що твою дитину на 7 грн. годують не погано то як ти заробляєш на сім"ю? встань з дивана і іди на роботу!!!! і накорми дитину чимось трошки кращим.
Відповісти
Останні новини
Луцький комбінат шкільного харчування визнали одним із найкращих у місті
03 червень, 2015, 10:13