Луцькі спортсмени тріумфували на міжнародних змаганнях. ФОТО

Луцькі спортсмени тріумфували на міжнародних змаганнях. ФОТО
12-14 червня спортивна делегація нашого міста брала участь в ХХІ міжнародному фестивалі спорту дітей та молоді в місті Замость (Республіка Польща).

Луцька команда була представлена на цьогорічному фестивалі у трьох видах програми з п'яти, інформує прес-служба міської ради.

У змаганнях легкоатлетів Анжела Лихач у бігові на 600 м стала переможцем. Другою на дистанції 300 м стала Павлюк Наталія. Ще два срібла було завойовано нашими метальниками. Корнелюк Ірина стала другою у метанні списа, а Дмитро Ярошинський у штовханні ядра.

Трішки не дотягнули до нагород Наталія Павлюк і Олександр Миронюк, які у бігу на 100 м стали четвертими.

Відмінно виступили і наші команди ігровиків. Так дівчата-волейболістки, перемігши всіх своїх суперниць, вибороли загальнокомандне перше місце. Переможний почин продовжили і юнаки-гандболісти. Вони також були найсильнішими серед своїх однолітків.

У загальнокомандному підсумку спортивна делегація міста Луцька зайняла друге місце, поступившись господарям, спортсменам міста Замость. Третє місце у команди з міста Гора Мотична (Польща).

Вітаємо переможців та призерів змагань, а також всіх членів делегації з успішним виступом на черговому міжнародному фестивалі спорту дітей та молоді.

Також висловлюємо слова вдячності тренерам Олені Алєксєєвій, Галині Ромашкевич, Ростиславу Ланевичу, Володимиру Хомюку, Тетяні Трофимук і Тетяні Лещук, вихованці яких гідно представили наше місто та державу на престижному міжнародному дитячому форумі, та зичимо нових перемог.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луцькі спортсмени тріумфували на міжнародних змаганнях. ФОТО
15 червень, 2015, 14:35