Переселенцям на Волині також вручатимуть повістки

Переселенцям на Волині також вручатимуть повістки
Військкомати Волині приймуть на облік всіх військовозобов’язаних з числа переселенців та вручатимуть їм повістки. Відповідне розпорядження військкоматам області дав голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик під час останнього засідання ради оборони області. Про це повідомляє відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

Нагадаємо, до 9 липня на Волині триватиме оповіщення та проходження медичного огляду військовозобов’язаними у рамках шостої хвилі часткової мобілізації. Процес іде дуже мляво. Критична ситуація у Ратнівському, Старо-Вижівському, Ковельському, Камінь-Каширському та Володимир-Волинському районах, найгірша – у Ковелі.

Під час останнього засідання ради оборони області, які відбуваються щотижня, Володимир Гунчик піддав критиці мобілізаційну роботу. А також розпорядився, аби у військкомати прийняли на облік всіх військовозобов’язаних з числа переселенців. Вони мають пройти медичні комісії і, якщо їх визнають придатними, бути мобілізованими для захисту України разом із волинянами.

За інформацією т.в.о. військового комісара обласного військкомату Романа Кулика, до 9 липня у рамках проведення 6-ї черги часткової мобілізації триває процес оповіщення та проходження медичного огляду. Загалом же держава потребує 1 тис. 461 військовозобов’язаних волинян. Відповідно до мобзавдання 6-ї хвилі, 123 із них – офіцери. Заплановано оповістити 9 тис. 641 особу. Нині ж рівень виконання останнього завдання не надто високий – 22%. А тому критика й зауваження голови облдержадміністрації – виправдані.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
правильно а чього вони мають тут ховатись а ми за них воювати? хотіли расею мають расею а тепер нехай ідуть і воюють за свою землю а не втікають хто куди
Відповісти
Пора припиняти війну
Відповісти
Ты кому это говоришь??? Ситуация: когда "гопота" будет тебя под подъездом 3,14здеть, ты тоже так многозначительно выдашь: "пора припиняти мене 3,14здити"...
Відповісти
Дожилася Украiна до краю...
Відповісти
згідна з попередніми коментарями! але і про ВРУ та КМУ не потрбіно забувати та інших посадовців, нехай вони в АТО побудуть декілька місяців, на тих умовах на яких там наші захисники ... одиниці з тої "пиздоти " там були і то з охороною і показово на 1-3 години!!!
Відповісти
всіх до одного туди заперти і нехай там доведуть як вони піклуються, щоб нам було "жити по-новому"
Відповісти
Останні новини
Переселенцям на Волині також вручатимуть повістки
06 липень, 2015, 12:09