Розпочинається «полювання» на інтернет-шахраїв

Розпочинається «полювання» на інтернет-шахраїв
Кожного дня пройдисвіти вигадують усе нові способи, щоби ввести користувачів в оману та заволодіти їхніми грошима. Тому волинянам необхідно бути уважними та обережними, повідомляє прес-служба УМВС України у Волинській області.

Найчастіше продавці просять, аби їм перерахували завдаток за обраний покупцями товар, а після отримання коштів безслідно зникають. Також є випадки, коли купець, який нібито купує у вас товар, хоче розрахуватися грошовим переказом. Для цього він просить номер банківської картки та код входу, з якої потім знімає ваші ж гроші.

Аби протидіяти таким правопорушенням та попереджувати їх скоєння на Волині із 9 по 28 липня на території області проводиться оперативно-цільова операція під умовною назвою "Трикстер".

Міліціонери звертаються з проханням до громадян не робити передоплату в Інтернеті, купувати товар лише у перевірених Інтернет-магазинах і аукціонах та в жодному випадку не довіряти незнайомцям, які цікавляться вашими конфіденційними даними, в тому числі пін-кодом картки.

Якщо ви стали жертвою шахраїв або маєте інформацію про те, хто займається протиправною діяльністю, негайно повідомляйте за телефоном 102.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Розпочинається «полювання» на інтернет-шахраїв
09 липень, 2015, 16:05