Лучани — серед кращих боксерів України. ФОТО

Лучани — серед кращих боксерів України. ФОТО
З 6 по 12 липня 2015 року в м. Тернопіль проходив чемпіонат України з боксу серед юніорів 1999-2000 років народження.

У змаганнях взяли участь 261 боксер з усіх регіонів України. Про це повідомляє комітет по фізичній культурі та спорту Луцької міської ради.

Волинську область та місто Луцьк на цих змаганнях представляли вісім боксерів.

За підсумками змагань наші спортсмени здобули три нагороди:

- у ваговій категорії до 63 кг учень обласної школи вищої спортивної майстерності, вихованець КЗ “ДЮСШ № 2 Луцької міської ради”, ліцеїст Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою – Олександр Кісільчук здобув срібну нагороду, поступившись у фінальному поєдинку представнику м. Київ;

- у ваговій категорії до 66 кг учень КЗ “ДЮСШ № 2 Луцької міської ради”, ліцеїст Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою, вихованець Ковельської школи боксу – Яків Левчик здобув срібну нагороду, поступившись у фіналі представнику Львівської області;

- у ваговій категорії до 60 кг учень КЗ “ДЮСШ № 2 Луцької міської ради”, ліцеїст Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою – Дмитро Ульянов здобув бронзову нагороду, поступившись у півфінальному поєдинку господарю змагань боксеру з Тернопільщини.

Невтішний був жереб для решти наших боксерів, котрі виступали у вагових категоріях до 54 кг, 75 кг, 80 кг, де були представлені Андрій Кандюра, Вадим Пінчук та Денис Герасимчук, адже у перших поєдинках вони зустрілися із діючими чемпіонами Європи, проте перевага іменитих суперників була мінімальна і майже у рівній боротьбі судді віддали перевагу більш іменитим боксерам.

Таким чином, троє наших вищезазначених боксерів, котрі здобули нагороди, братимуть участь у навчально-тренувальних зборах збірної команди України з боксу серед юніорів (м. Київ, Конча-Заспа), де остаточно формуватиметься склад збірної України для участі у чемпіонаті світу.

Готували боксерів тренери-викладачі: Артур Каменєв, Петро Боярчук, Роман Дерябін, Микола Потапюк та Юлія Семко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Лучани — серед кращих боксерів України. ФОТО
15 липень, 2015, 13:20