Порошенко назвав події у Мукачево сценарієм Кремля

Порошенко назвав події у Мукачево сценарієм Кремля
Спостережуване останнім часом зростання напруженості на лінії зіткнення на Донбасі явно синхронізується зі спробами дестабілізувати ситуацію всередині країни.

Пише Gazeta.

Як передає Цензор.НЕТ з посиланням на прес-службу Глави держави, про це заявив Президент Петро Порошенко в Ужгороді в ході зустрічі з активом Закарпатської області.

Президент підкреслив, що зростання напруги на лінії на Донбасі, яке спостерігається протягом останніх тижнів, явно синхронізується зі спробами дестабілізувати ситуацію всередині країни.

"Цей сценарій Кремля є очевидним. Свідомо чи наосліп беруть участь в ньому деякі наші патріоти, мені байдуже. Незалежно від їх мотивації, як гарант Конституції, прав і свобод громадян, я повинен розпеченим залізом випалити таке явище, як незаконні збройні формування..", - підкреслив Глава держави.

"Ті, хто з гранатометами і кулеметами лупить в Закарпатті, - терористи і бандити. Від того, що вони начепили патріотичний шеврон і завернулися в український прапор, суть їх не змінюється А ось вина - стає ще більшою. Анархії і отаманства в Україні не буде. Ми пройшли цей досвід в 18-19 роках на початку ХХ століття і втратили державу. Зараз ми повинні все зробити, щоб Українську державу зберегти. Бо тоді перемогою Росії і втратою незалежності було зроблене дуже потужне щеплення українському народу, щоб він назавжди запам'ятав, що таке анархія", - заявив Порошенко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
От як добре, що тепер є на кого звернути всі свої прорахунки і недолуги рішення!:)))
Відповісти
Чмырят добровольцев, сажают патриотов, судят парне
Відповісти
...парней Сакварелидзе, поголовно выпускают взяточников. У кого-то еще остались хоть какие-то сомнения в контрреволюционности данных подонков? И да скоро дефолт...
Відповісти
Всюди проіски кремля, бандери, популісти. Позиція нашого уже напівлегітимного зводиться до одної фрази: "Всі пі..си а я Дартаньян"
Відповісти
Не зрозуміло як до цього часу народ України терпить брехню цього шоколадного зайця...І як ця скотина може ще дивитись людям в очі....
Відповісти
від цього лиха- скакати і співати з гімном на вустах, не забути надіти вишиванку, поможе-146 %
Відповісти