Атака на мову – це атака на державну незалежність, – Ігор Єремеєв

Атака на мову – це атака на державну незалежність, – Ігор Єремеєв
Мовну проблему в Україні штучно розкручують політики напередодні виборів, аби мобілізувати електорат Східної України і заробити бали на свою користь у перемовинах з Росією, вважає волинський політик і бізнесмен Ігор Єремеєв.

Кометар Єремеєва щодо скандального прийняття Верховною Радою 3 липня 2012 року законопроекту «Про засади мовної державної політики» 4 липня поширила його прес-служба.

«Але українські можновладці, які «проштовхнули» цей закон, мають розуміти, що Росія не оцінить такого кроку і на поступки в газових питаннях не піде», – зауважив Єремеєв.

«Якщо щось і цікавить нашого сусіда, то це економіка. Саме економіка визначає і справляє справжній вплив однієї держави на іншу», – додав він.

Єремеєв вважає, що фактично відбулась не лише чергова, але й найбільша перемога над українською державністю за останні двадцять років. «Великий крок до того, щоб перетворити Україну на губернію, президента на губернатора, а народних депутатів викинути «за ненадобностью», – сказав він.

«Варто вже зрозуміти народним обранцям, затятим захисникам всього російського: атака на українську мову в будь-якому вигляді – це атака на незалежність держави, а відповідно і на їх владні повноваження, які вони хочуть мати в Україні», – наголосив він.

Ігор Єремеєв підкреслив, що коли в української нації завуальовано під начебто захист мов національних меншин хочуть забрати власну мову, це означає лише одне: ми продовжуємо потерпати від мовно-культурної агресії, яка має зовнішні потужні джерела підтримки.

Причому відбувається це з використанням українських політиків-запроданців, в головах яких навіть не виникає жодної нової ідеї на користь вітчизняної економіки чи соціальної політики держави.

«Впевнений, прийняття закону про засади мовної політики не оцінить електорат в східних областях, як сподіваються регіонали. Коли «поліпшення життя вже сьогодні» люди так і не відчули, то гуманітарні питання для пересічного громадянина кардинально не змінять його незадоволення правлячою партією. Скоріш за все, це більш згуртує електорат на заході, якому вже давно «сидять в печінках» депутати, які кожен день, крок за кроком здають національні інтереси України», – зазначив Єремеєв.

На його думку, з іншого боку, прийнятий злочинний стосовно української мови закон дасть всі шанси, щоб Верховна Рада хоча б частково очистилася від запроданців вже на найближчих виборах. Бо люди побачили обличчя всіх «героїв», які причетні до його прийняття.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну тепер хто за що - очевидно. І позицію Мартинякі і Єремеєва :))))))))))
Відповісти
якась нова стратегія
Відповісти
Ігор Миронович гарна позиція! Тільки, щось не дуже все так гладко получається, адже якби не голосування представників Вашої Народної Партії! А Ви у ній таки заступник голови, то цей закон прийнятий би не був ( Тому не тут писати треба було! А вплинути на своїх друзів-по партії!
І щось думається, що і Ви на їх місці голосували б так як і вся Народна Партія! Ну так, перед виборами Вам вигідно писати, чи то точніше замовляти такі статті. Та краще було б реально щось зробити...
Відповісти
ЄРЄМЄЄВ і ПОРОДИВ таких ЗАПРОДАНЦІВ,як ЛИТВИН і його "партію" з гарним іменем НАРОДНА,хоча вона народна,як ми з вами:націонал-фашисти (так назвав нас Колєсніченко)!!! ГАНЬБА ЗАПРОДАНЦЯМ!!!
Відповісти
Останні новини
Шибу взяли у «Фронт Змін»
04 липень, 2012, 16:11
Атака на мову – це атака на державну незалежність, – Ігор Єремеєв
04 липень, 2012, 16:02