За хабар засудили посадовця виконавчої служби

За хабар засудили посадовця виконавчої служби
Колишньому головному державному виконавцю другого відділу державної виконавчої служби Луцького міського управління юстиції Андрію Солтисюку суд призначив покарання у вигляді позбавлення волі строком на 5 років з відстрочкою виконання вироку на 3 роки та з позбавленням права 3 роки обіймати посади в органах державної виконавчої служби.

Окрім того, Андрій Солтисюк позбавлений рангу державного службовця. Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

Держвиконавця звинувачували у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України – одержання хабара.

Посадовець визнаний винним у тому, що вимагав і одержав від одного з луцьких підприємців хабар в сумі 500 доларів США та 2000 гривень за невиконання дій зі стягнення коштів у сумі понад 195 тисяч гривень по виконавчому провадженню, відкритому щодо цього підприємця.

Суд призначив екс-посадовцю ДВС покарання у виді позбавлення волі строком на 5 років з відстрочкою виконання вироку на 3 роки та з позбавленням права 3 роки обіймати посади в органах державної виконавчої служби.

Державне обвинувачення у цій справі підтримували прокурори відділу підтримання державного обвинувачення в суді прокуратури Волинської області.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
За хабар засудили посадовця виконавчої служби
04 липень, 2012, 16:58
Шибу взяли у «Фронт Змін»
04 липень, 2012, 16:11