Трьом танкістам з Волині пропонують надати звання почесних громадян області

Трьом танкістам з Волині пропонують надати звання почесних громадян області
Почесними громадянами Волині цього року депутати запропонували обрати членів екіпажу танка Т-64 М Збройних Сил України.

Пропозицію підтримали на засіданні постійної комісії з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку, сім’ї, молоді, спорту та туризму 6 серпня, пише Волинський інформаційний портал.

Секретар комісії Валентина Блінова висунула кандидатури на звання «Почесний громадянин Волині» членів 51 Володимир-Волинської окремої механізованої бригади в складі командира танка Миколи Тишика, навідника-оператора Андрія Мудрика і механіка-водія Олександра Пугача. Чоловіки відзначилися в 2014 році під час бою з чотирма танками ворога.

За попередньою інформацією, екіпаж Т-64М знищили три Т-72 та вантажівку з боєприпасами противника. Командир 51 окремої механізованої бригади в нагородному листі зазначив, що виваженість, сміливість та рішучість хлопців сприяла збереженню життя мирного населення регіону неподалік села Сигнальне Донецької області.

«Вміле поєднання розумної ініціативи та бездоганної виконавчої дисципліни дозволило вчасно та якісно виконати завдання щодо недопущення прориву 24 серпня 2014 року», – написав командир.

Під час засідання комісії повідомили, що кошти на нагороду «Почесного громадянина Волині» виділили лише на двох осіб. Та депутати погодилися, що нагороджувати лише двох членів екіпажу – безглуздо, тому будуть просити збільшити суму.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Батько Андрія Мудрика- голова обласної громадської организації учасників АТО, він сам- голова міської организації.Тому і "злиплять" з нього поки почесного громадянина, потім і Героя України. Батько намагається.
Відповісти
Ну, якщо Ви достойніший - тоді ласкаво просимо в АТО. Послужіть в армії без обмундирування, харчування та боєприпасів, проявіть себе героєм, а тоді будете коментувати у такому тоні. Людину нагороджують, бо є за що.
Відповісти
Останні новини
Трьом танкістам з Волині пропонують надати звання почесних громадян області
06 серпень, 2015, 16:22