Як на Ковельщині проводили спортивне свято для дітей. ФОТО

Як на Ковельщині проводили спортивне свято для дітей. ФОТО
В заміському закладі оздоровлення і відпочинку «Оберіг», який розташований на березі озера в селі Уховецьк, що на Ковельщині, відбулася спортивно-туристична естафета «Ми за здоровий спосіб життя».

Про це повідомляє ПроКовель.

Головною метою спортивного свята було пропагування здорового способу життя серед неповнолітніх, формування у дітей свідомої потреби до систематичних занять фізичною культурою та спортом, - повідомили у Ковельському районному центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Першим завданням для учасників було проходження «Містка». Потім - естафета «Переправа» з використанням страховки, до якої була приєднана відтяжка з карабіном. Інші етапи змагання були не менш цікаві: «Маятник», смуга перешкод та водяні ваги.

Загалом естафета викликала позитивні емоції як в учасників, так і в глядачів, які також гаряче вболівали за команди. Участь у змаганнях прийняли 7 команд. Після проходження командами спортивного маршруту було визначено переможців та призерів естафети. Переможців та учасників змагань було відзначено грамотами та призами.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.