Активісти, які намагалися розібрати не лише паркан, а ще й баню, розійшлися. ФОТО

Активісти, які намагалися розібрати не лише паркан, а ще й баню, розійшлися.  ФОТО
Біля будівлі депутата Луцької міської ради зібралося багато людей. Роботи по демонтажу поки що припинили.

Нагадаємо, представники Волинського обласного об'єднання ветеранів АТО та волонтерів приїхали до будинку, зняли ворота і почали виколупувати бруківку та розбирати цегляну огорожу, як вони зазначили на потреби АТО.

Огорожа прилягає до садиби депутата Луцької міської ради Валерія Бондарука. На території є також баня, котра прибудована до паркану. І схоже на те, що баня теж може бути розібрана для потреб АТО.


Керівник спілки ветеранів АТО Руслан Тимощук з цього приводу зазначив: «Це повино хвилювати не нас, а власника».

Загалом, за цегляною огорожею від світу від'єдналося кілька маєтків, не останніх у Луцьку людей. Там живуть бізнесмени і депутати, які мають спільний в'їзд.

Тепер доїхати до будинків буде не так просто – адже бруківки на початку в'їзду немає.

На місце події прибули правоохоронці, жителі елітного двору та їхні родичі.

Один з власників будинку за забором – це депутат Волиньради та екс-заступник луцького міського голови Святослав Кравчук.

Він прокоментував ситуацію так: «Втягнули людей, які до цього не мають ніякого відношення. Мені дуже шкода. Питання на сьогоднішній день стоїть про те, що це спільний заїзд до будинків, які були збудовані. І мова йде в суді. Один суд – Луцька міська рада прийняла рішення вилучити цю земельну ділянку і передати у спільне користування: Жулінському, Кравчуку, Бондаруку і всім, отим п'ятьом квартирам, які є. Вони подали в Рівненській суд, який відхилив рішення Луцького міського суду. Зараз справа знаходиться у Верховному суді на розгляді і до моменту вирішення цього питання вирішили провести акцію. Втягнули людей, які, в принципі, до цього не мають ніякого відношення».
Будинок Святослава Кравчука
Будинок Святослава Кравчука
Бдинок Валерія Бондарука
Бдинок Валерія Бондарука

Виконуючий обов'язки директора ПП ВКФ «Домінанта» Сергій Фещенко зазначив, що огорожа належить їм і вони передали її обласному об'єднанню ветеранів АТО та волонтерів.

Згодом активісти, які розібрали два рядки секцій паркану, розійшлися.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 17
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
бідний і порядний Кравчук, ми майже заплакали)))
Відповісти
Бруківка на ато? Вони що, нас за дурнів мають? Певно стріляти нею будуть, як по УМВС.
Відповісти
"атавісти"?
Відповісти
воював руслан тимощук.десб прогавив новину
Відповісти
Бруківка на потреби АТО? В них що там навіть автоматів нема. Може, Майдану. Я чогось так собі думаю.
Відповісти
Тимощука знаю ще зі школи він ледар і нероба за своє нікчемне життя ніде не працював.Активіст довбаний.
Відповісти
що це цирк по-волинськи...
Відповісти
Злодюги усе конфіскувати для вдов воїнів АТО. І дати по однокімнатній квартирі рабацягам.
Відповісти
Чергова клоунада.
Відповісти
Ветеранам АТО влада пообіцяла земельні ділянки. Хлопці знайдуть де їм використати цеглу і бруківку. депутати-корупціонери і їхня челядь ні копійки не дали на Ато тільки гребуть під себе
Відповісти
Влада пообіцяла - то напевно потрібно діяти в правовому полі. А бути маріонетками і користуватись своїм статусом учасників АТО - це вже, Шановний Оселедець, більш схоже на "бєзпрєдєл" часів 90-х.... Хоча - чого не зробиш за гроші... Тому - ветерани АТО не гребують нічим.....і гребуть під себе..... Шкода, що такими вчинками дають можливість себе використовувати непорядними людьми ....
Відповісти
Её продать можно и отправить гум конвой в АТО. Да и люди пусть посмотрят как живут эта "элита" аферюг, а то оградились 3 метровым забором.
Відповісти
У1917 пришли комуняки граб ували прийшли махновци грабують борци а ще в Европу стил мародери
Відповісти
Дайте телефон і прайс-лист отих ветеранів АТО....Сподіваюсь- беруть не дорого.....тре сміття з підїзду винести.... Бо я так розумію - достойне застосування своєму статусу - учасників АТО -знайшли.... Навіть на такі непрофесійні маніпуляції ведуться.... Сором замовнику акції...
Відповісти
там все треба розібрати разом з будинками...і вже давно,але так і буде)
Відповісти
До болю знаоймий почерк "чесного" Джулінського,який звик чужими руками вирішувати СВОЇ питання.Недалеким атовцям і в голову не могло прийти,що він підвів їх під кримінал(до речі,чому вони показують свою силу в Луцьку на чужих подвір,ях,а не на СходіЗовсім? вже не мають ніяких принципів!Хто покаже більшу купюру-за тим і Ідуть!)А джулінському не дає спати велика жаба і для повгого щастя йому не вистачало чужих воріт і бруківки.Як ще сиріт не приплів і не послав їх розбирати паркани?!
Відповісти
Жаба не жаба, а Джулінський тих сиріт вже більше 15 РОКІВ кормить, а не сидить як ти kzkzkz і анонімно строчить "розумні слова" обмежених судьбою. Ти ділом щось докажи. Дзвіницю побудуй! Дай роботу 1000 сімей в Луцьку. Прогодуй, проучи, вивезли на відпочинок тих дітей напівсиріт. Зроби хоч щось, а тоді на папері верши
Відповісти
Останні новини
Активісти, які намагалися розібрати не лише паркан, а ще й баню, розійшлися. ФОТО
22 серпень, 2015, 13:47