Волинь - одна із областей із найбільшою заборгованістю зарплати

Волинь - одна із областей із найбільшою заборгованістю зарплати
За період з початку 2015 року загальний рівень заборгованості по зарплаті в держпідприємствах виріс на 50%.

Про це 26 серпня на розширеному засіданні уряду заявив міністр соціальної політики Павло Розенко, передає ЛІГАБізнесІнформ.

"Якщо взяти заборгованість по заробітній платі з початку 2015 року, то за ці 7 місяців заборгованість зросла на 50%. І на сьогодні становить суму в 1 млрд 960 мільйонів гривень", - сказав Розенко.

Він також додав, що на сьогодні тільки три регіони мають показники зменшення заборгованості по зарплаті. Це Житомирська, Івано-Франківська області та місто Київ.

"У всіх інших областях ситуація, на жаль, є негативною. Особливо це стосується Волинської, Дніпропетровської, Закарпатської, Запорізької, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Рівненської, Харківської, Хмельницької та Чернівецької областей - це області з найгіршими показниками", - сказав міністр.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Товаріщ Гунчик видно трохи захопився процесом притягнення мобілізованих до війська, замість того щоб придумувати маразматичні методи затримки мобілізованих, наприклад на Світязі, краще б займався своіми безпосередніми посадовими обов'язками. Позорище.
Відповісти