У Полтаві суд погрожує штрафом за пісню про Путіна

У Полтаві суд погрожує штрафом за пісню про Путіна
У Київському райсуді в Полтаві, на засіданні суду над мером Харкова Геннадієм Кернесом, громадяни заспівали пісню про Путіна, що викликало невдоволення у судді.

Про це повідомляє Gazeta.ua.

Потрапивши до зали суду громадські працівники, перед початком засідання заспівали гімн України та пісню про Путіна, яка містить нецензурні вирази. Після цього адвокат Кернеса Юлія Плетньова висловила своє невдоволення, вважаючи що пісня містить в собі лайку, за яку виконавець повинен нести відповідальність.

Водночас один з потерпілих вибачився перед мером словами: "Геннадій Адольфович, вибачте, що образили вашого друга Путіна".

Після коментарів, суддя прийшов до висновку, що наступного разу "співаки" будуть притягнуті до відповідальності за неповагу до суду.

За законом України, згідно ст. 185-3 КУпАП, за повторне порушення порядку в залі засідання загрожує притягнення до адміністративної відповідальності та штраф близько 1700грн.

Нагадаємо, у середу, 26 серпня, у Полтаві проходить шосте судове засідання по справі мера Харкова Геннадія Кернеса та 2 його охоронців.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.