Лідер Limp Bizkit не проти отримати російський паспорт

Лідер Limp Bizkit не проти отримати російський паспорт
Фронтмен культового американського репкор-гурту Limp Bizkit Фред Дерст спантеличив шанувальників з усього світу заявою, що був би не проти отримати російський паспорт.

Про це він сказав під час ефіру російської радіостанції "ROCK FM", куди прийшов аби розповісти про свій тур містами РФ, пише ТСН.

"Так, я не проти отримати російський паспорт! Якщо у вас є зв'язки у відповідних органах, які могли б посприяти з його одержанням - поділіться", - сказав Дерст.

Окрім того він зізнався, що з кожним приїздом йому подобається у РФ все більше і він за будь-якого зручного випадку приїжджає до Москви, передає видання "Дождь".

Дерст отримав від радіоведучого подарунок у вигляді футболки з написом "Самара", а один із радіослухачів запропонував йому отримати прописку у цьому місті. "А що, для початку непогано", - прокоментував музикант.

Невідомо, чи таким чином лідер Limp Bizkit хотів посприяти більшій кількості російських фанатів на своїх концертах, чи дійсно він у захваті від Росії, проте не всі шанувальники лишилися задоволеними його інтерв'ю.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Limp Bizkit, Росія
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А де горіння пєрдаків наших ванючих рокерів??
Відповісти