У Рівному підірвали обласну прокуратуру: подробиці. ФОТО

У Рівному підірвали обласну прокуратуру: подробиці. ФОТО
4 вересня о 01:15 перед входом триповерхового приміщення обласної прокуратури на вулиці 16-го Липня стався вибух невідомого предмету, в результаті чого пошкоджено скло вікон та дверей будівлі.

Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події на чолі з керівництвом обласного управління міліції, встановила, що в результаті вибуху уламками пошкоджено чотири вікна на першому поверсі та два – на другому у вигляді отворів діаметром до одного сантиметра, про це повідомляє прес-служба рівненської міліції.

На покритті плитки тротуару біля входу в приміщення прокуратури виявлено воронку діаметром 8-9 сантиметрів та глибиною майже 9 міліметрів. З місця події вилучено рештки вибухового пристрою, які направлено до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру для проведення експертизи.

- За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 258 Кримінального кодексу України (терористичний акт), - повідомив начальник УМВС України в Рівненській області Сергій Максимов. – Внаслідок вибуху ніхто не постраждав, у цей час у будівлі знаходився лише черговий, який і повідомив міліцію.

Правоохоронці встановлюють обставини цієї події.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: вибух, Рівне
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
що у Рівному є мавпи з гранатами. А пальми де?
Відповісти
Останні новини
У Рівному підірвали обласну прокуратуру: подробиці. ФОТО
04 вересень, 2015, 12:20