Знайшли убивць українця в Італії

Знайшли убивць українця в Італії
Убивці 38-річного українця, який намагався перешкодити грабіжникам в Неаполі, встановлені, ними виявилися сини ватажка місцевої неаполітанської мафії.

Про це пише Joinfo.ua.

Посольство України у Ватикані також повідомило про те, що вбивці українця знайдені і заарештовані.

«Заарештовані вбивці українця Анатолія Короля, який загинув в Неаполі, ними виявилися діти місцевого злочинного боса Лануале», - повідомляє посольство.

Трагедія сталася 31 серпня в містечку Кастелло-ді-Чистерна поблизу Неаполя. 38-річний українець Анатолій Король був застрелений грабіжниками біля свого будинку на очах у його дворічної дочки.

Уже виходячи з супермаркету, Анатолій помітив, як злочинці, які приїхали на чорному мотоциклі, намагаються пограбувати магазин. Анатолій залишив сумки з покупками і коляску з дочкою перед входом до супермаркету, і повернувся, щоб спробувати зупинити пограбування.

Українець накинувся на грабіжника, який погрожував касиру пістолетом. У цей момент другий грабіжник зробив кілька пострілів Анатолію в груди, а потім в ногу. Поліція, яка прибула на місце злочину, констатували смерть потерпілого від множинних вогнепальних поранень. Нападникам вдалося втекти.

Влада Італії заявила, що має намір посмертно нагородити Анатолія Короля.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.