Броньовані КРАЗи Палиці стоять у Луцьку?

Броньовані КРАЗи Палиці стоять у Луцьку?
Частина броньованих КРАЗів, які були закуплені для силових структур Одеси на позабюджетні кошти під час губернаторства Палиці і зникли після того, як він залишив крісло, нині стоять у Луцьку.

Про це заявив губернатор Одеської області Михайло Саакашвілі, вступивши у словесну перепалку зі своїм попередником Ігорем Палицею в прямому ефірі програми «Шустер live» 11 вересня.

Саакашвілі запитав у Палиці, для чого йому 40 броньованих «КрАЗів»:

"Цей чоловік вивіз 40 броньованих КРАЗів... Для чого олігархи зберігають броньовані машини в себе вдома, для чого їм каски і зброя? Для того, щоб коли відбувається розпад держави, коли відбувається деморалізація держструктури, коли крадуться гроші, коли в людей зашкалює цинізм, коли відбувається делегітимізація влади, то тоді на сцену вийдуть ці броньовані БТРи, на сцену вийдуть люди в тих касках, які вони зняли з нашого спецназу, які він забрав, як свою власність, і тоді вже вони пред'являть українській державі рахунок і за нафту, і за посади", - заявив голова Одеської ОДА.

Дискутуючи з Палицею, Саакашвілі заявив:

«Для чого броньовані машини стоять в Луцьку та Києві. До чого йде підготовка?»

На що Палиця відповів: «Після того, як ви нашкодите так, як в Грузії, ми готуємось, щоб ще раз відстояти країну».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 10
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
И это говорит политический "деятель", который у себя на родине находится в уголовном розыске за нижеперечисленное - "коли відбувається розпад держави, коли відбувається деморалізація держструктури, коли крадуться гроші, коли в людей зашкалює цинізм, коли відбувається делегітимізація влади".
Відповісти
а грузин то правий стосовно олігархів...
Відповісти
Саакашвілі сказав правду про Падлицю.
Відповісти
Саакашвілі говорить розумні речі
Відповісти
Вся біда від еврееїв і їх команди. Уже й так вся волинь коломойського. Активність після смерті Єремеева не здається мені випадковістю.
Відповісти
Вот мне интересно если Палицю не выберут в Луцку - он разберет и вывезет все детские площадки которые делают перед выборами от его имени?)))
Відповісти
Да там не все и доделали как надо било
Відповісти
Дарма Палиця туди посунувся тепер ми знаємо різницю між професійним політиком та оліхархом.
Шкода що ми занадто бідні щоб мати професійних політиків а не оту шушвару що є зараз і готова продаватися чи сратися за особисте чхаючи на загальнодержавне. Бізнес має бути окремо і допомагати підняти країну і не дбати лише про себе за рахунок країни. Я підтримую Саакашвілі і до слова же разок би Тимошенко посадив, а просто так, гвандить бабуся багато і нічого не робить.
Відповісти
ВОНА вже все що було потрібно зробило, і ще хватає совісті піднімати питання про тарифи на бордах, за кого ВОНА нас має...
Відповісти
той Сракашвілі брихун!
Люди відкрийте очі!
Ми не цінимо наших Українських патріотів, а людей які не потрібні в їхній країні, думаємо що вони щось знають про наше життя, про Україну про те як нам жити....
Нехай всім буде добро!
Відповісти
Останні новини
Броньовані КРАЗи Палиці стоять у Луцьку?
14 вересень, 2015, 13:06