Кращому рятувальнику Волині польські колеги вручили комплект сучасного бойового одягу

Кращому рятувальнику Волині польські колеги вручили комплект сучасного бойового одягу
Волинська область: кращому рятувальнику в день професійного свята польські колеги вручили комплект сучасного бойового одягу

17 вересня з професійним святом волинських рятувальників привітали давні друзі та партнери з Республіки Польща. Про це повідомляється на офіційному сайті УДСНС України у Волинській області.

Заступник голови добровільного пожежного товариства м. Новий Двур Мазовецького воєводства Богдан Марковський та його колега з міста Долгобичув вручили комплект бойового одягу найсучаснішого європейського зразка старшому пожежному Державної пожежно-рятувальної частини №1 м. Луцька Ігорю Криворучку.

Його кандидатура для подарунку була обрана невипадково, адже саме він був визнаний Лауреатом Всеукраїнської Акції «Герой-рятувальник року» за мужність та відвагу під час рятування трьох потопаючих на льоду взимку.

Новітнє обмундирування здатне протягом тривалого часу захистити бійця, який працюватиме в охопленому вогнем середовищі, дозволяє йому на перегріватись влітку та не мерзнути в холодного пору року.

Начальник УДСНС України у Волинській області Володимир Грушовінчук наголосив, що таке обмундирування повинні мати усі рятувальники краю і висловив сподівання, що цей задум вдасться втілити в майбутньому, в тому числі завдяки співпраці з польськими колегами.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Кращому рятувальнику Волині польські колеги вручили комплект сучасного бойового одягу
18 вересень, 2015, 11:56