Завод «Мотор» не може визначитись з директором

Завод «Мотор» не може визначитись з директором
Конкурс на заміщення вакантної посади вже завершився, а на заводі досі не обрали директора.

Про це стало відомо під час засідання комісії з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів, у п'ятницю, 25 вересня.

Керівник департаменту економічної політики Олександр Озінович розповів, що на ДП «Луцький ремонтний завод «Мотор» до цих пір не обрали директора.

«На цьому підприємстві сталась складна ситуація, серед претендентів було троє діючих працівників з керівного складу підприємства, але до цих пір там не можтуь визначитись з претендентом на посаду директора. Це призвело до обурення на підприємстві, адже трудовий колектив хоче, щоб директора обирали з діючого керівного складу»,- мовив Олександр Озінович.

Перший заступник міського голови Тарас Яковлев сказав, що менеджмент підприємства довів, що вони можуть в складних умовах втримати підприємство, тому запропонував призначити керівником підприємства працівників, які працювали раніше.

«Проблема в тому, що конкурс завершився ще в липні, а результатів досі не знають», - сказав Тарас Яковлев.

Загалом вирішили, що необхідно доручити оприлюднити результати конкурсу, а тоді вже визначити претендента на заміщення вакантної посади директора заводу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хорошо, что мой отец, служивший на этом заводе начальником испытательного цеха, не дожил до того позорища, в которое превратили предприятие за годы "нэзалэжности"...
Відповісти
жаль, что он тебя не вытер в штору...
Відповісти
Матрунчик, який успішно керував заводом більше 20 років і зумів не допустити його занепаду, як сталося з іншою промисловістю в Луцьку, пішов на пенсію. Відчуваю, що тепер настав час шакалів: різні зграї постмайданутого "бізнесу" почнуть рвати успішне і прибуткове підприємстао на шматки. Дай боже, щоб я помилився...
Відповісти
Просто вчитель фізики та інформатики за освітою і торговець автомобілями за досвідом роботи,колишній керівник виборчого штабу БПП на Херсонщині - Роман Романов він же чинний голова "Укроборонпрому, побачивши що на "Мотор" присутні гроші, вирішив поставити свою людину для успішного освоєння коштів.
Відповісти
Цілком імовірно.
Відповісти
как работник данного завода, скажу Вам реально шакалы налетели. Подсовывают две кандидатуры с Киева, которые уже развалили не один завод. Без Матрунчика нам не жить. Николай Иванович молодец. Будем надеяться, что всё будет хорошо. Януковича выгнали и начали "Жить по новому" Жесть просто.... Шоколадный что ты делаешь?
Відповісти
Останні новини
Завод «Мотор» не може визначитись з директором
25 вересень, 2015, 11:18