ДТП на Волині: авто збило 9-річну школярку

ДТП на Волині: авто збило 9-річну школярку
Автопригоди трапилися в Ратнівському та Горохівському районах та в місті Луцьк.

Про це повідомляє прес-служба волинської міліції.

Близько 14-ї години в селі Велимче Ратнівського району 34-річний місцевий житель, керуючи мотоциклом «Вайпер», здійснив наїзд на місцевого школяра. Внаслідок ДТП 17-річний юнак отримав травми. Його госпіталізували в Ратнівську центральну районну лікарню.

О 17-й годині на автодорозі Луцьк-Радехів, в селі Журавники Горохівського району, 29-річний місцевий житель, керуючи мотоциклом «МТ-10», не впорався з керуванням. В результаті чого водій мотоцикла впав на проїжджу частину дороги. Із тілесними ушкодженнями його госпіталізували в травматологічне відділення Горохівської центральної районної лікарні.

О 14-й годині дві автопригоди трапилися в обласному центрі. 37-річний лучанин, керуючи автомобілем «ГАЗ 2757», рухаючись по проспекту Волі, скоїв наїзд на пішохода, 18-річну лучанку. А на вулиці Шевченка о 14:20 52-річний лучанин, керуючи автомобілем «ВАЗ 111830», збив 9-річну школярку, жительку Луцька. Внаслідок ДТП потерпілі отримали травми, однак до медзакладу не госпіталізовувалися.

За фактами дорожньо-транспортних пригод розпочато кримінальні провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП, аварія
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.