У Луцьку провели рейд щодо продажу алкоголю неповнолітнім

У Луцьку провели рейд щодо продажу алкоголю неповнолітнім
Працівники кримінальної служби у справах дітей Луцького райвідділу міліції спільно із працівниками відділу контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів головного управління ДФС у Волинській області провели рейд щодо продажу алкоголю неповнолітнім, - інформує прес-служба міліції.

Окрім виявлення порушень правоохоронці проводили профілактичні бесіди із працівниками торговельних закладів щодо заборони продажу алкоголю неповнолітнім, а також вкотре нагадали про відповідальність за такі дії. Продавцям роздали стікери із написами: «Продають алкоголь неповнолітнім? Телефонуй!», «Повнолітній? Доведи!» із зазначеними телефонами гарячої лінії. Також профілактичні бесіди провели з неповнолітніми.

В результаті патрулювання працівниками Луцького районного відділу міліції складено адміністративні протоколи за ч.2.ст.156 (Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Тож правоохоронці вкотре нагадують, що за продаж неповнолітнім алкогольних напоїв передбачена адміністративна відповідальність.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
навіть пиво - треба продавати взагалі з 21 року,мінімум
Відповісти
чо у ж там, давай не просто з 21, а ще й тести проходити. Психологічні, інтелектуальні, на емоційний стан
Відповісти