Частина лучан - проти перенесення Центрального ринку

Частина лучан - проти перенесення Центрального ринку
Питання щодо розташування так званого Старого ринку у Луцьку загострилося. Думки лучан розділилися: тепер частина жителів Луцька вимагає залишити ринок на тому місці, де він є зараз.

Відповідну позицію опублікував Юрій Балабус на сайті Єдина система місцевих петицій 19 листопада, пишуть Хроніки Любарта.

«Залишити Центральний (Старий) ринок, тому що він потрібен лучанам, так як орієнтований на бідні верстви населення», - йдеться у документі.

Натомість лучанин пропонує зробити реконструкцію ринку.

Щоб петицію розглянули органи місцевої влади, вона повинна набрати 300 голосів зареєстрованих користувачів. До закінчення голосування залишилося 14 днів. Станом на 14:00 годину 19 листопада під документом підписалися 40 осіб.

Нагадаємо, електронна петиція з пропозицією перенести Центральний ринок станом на 11 листопада набрала понад 300 необхідних голосів. Відповідно до статті 231 Закону України «Про звернення громадян» та затвердженого виконкомом Порядку, вона перебуває на розгляді місцевої влади.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 17
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
хочете ринок - утримуйте його в порядку! туди навіть як на ринок зайти страшно! А перед гостями - просто соромно!
Відповісти
Тобто цим мають займатись підприємці які працюють на ринку? Чи може керівництво ринку має скласти певний план дій, покласти нормальний асфальт або бруківку, встановити певні норми на контейнери, чітко вказати межі ряду, і розставити контейнери згідно з ними.
Так сказала ніби на ринок не заходила ніколи.
Відповісти
совєсть не вимагає падробностєй та всієї картіни..гостьовиті ви наші..хто продава площі на ринку та хто його таким зробив?ті люди платять за кв.м (послуги підмітання тільки.все решту окремо) 60 грн.причому в кінці року перерахунок на коефіцієнт інфляції..тобто так само як при аренді охфісів чи торгових площ в тц..плюс регулярні дойки в відє реконструцкцій..бардачок то прибильний-горгу вожак комсомола ківерцівщини,підприємуець ще один (гуманітарка ряди) ківерцівщина екс.начальник.доречі син його зіцпредсєдатєль приватного ринку на гпз..де сотні людей вже кинули на тисячі доларів..нащо це знати пролєтаріям та совєтскім службовцям..крайніх ви апреділили..в кого плюнути можна без проблєм..хай йдуть на завод..спекулянти..а ті начальникі..то нормально вони всюди такі.що зробиш.нас не торгають то й дорбре..ті самі умні самі винуваті..як всі треба а не випендруватис.давай маня жгі!
Відповісти
Написано так неграмотно, шо аж очі ріже. Тут шось пишите про " екс.начальник.доречі син його зіцпредсєдатєль приватного ринку на гпз..де сотні людей вже кинули на тисячі доларів.." - нашо писати те що не знаєте! Я купив на початку жовтня цього року на ринку ГПЗ контейнер. І ви представляєте заплатив 55000,00 грн., тобто троши більше чим 2 тис. доларів. То це за 17 квадратів з світлом, третє місце від дороги - хоч завтра відкривайся! Порівняно з Варшавським і Старим ринком це невелика ціна, як тут умудряються писати. А паро років назад хто встиг то паро тисяч гривень платив за місце!!!!!!!!
Відповісти
Почався збір підписів про винесення 33 кварталу за межі міста. Це є гето яке ганьбить місто.
Відповісти
Так, а на 40а давно повинен бути Діснейленд:-)
Відповісти
Всі прекрасно розуміють, що перенесення (старого) ринку, це чийсь добре спланований проект !!! Комусь буде вигідно побудувати на його місці ,торг.центр , і звичайно не під сувеніри під, а під ті ж самі шмотки і потім збивати з підприємців космічне "бабло" за оренду. Думаю варто зробити реконструкцію ,навести порядок по всьому ринку і закрити цю тему про перенесення на завжди !!!
Відповісти
Згідна на всі 200%
Відповісти
Ніколи не подобався старий ринок. Особливо зупинка біля нього та вихід в парк: звалище пляшок, обісцяні кущі, сміття. Зрівняти все бульдозерами, та відкрити крамнички з сувенірами в тематиці старого міста.
Відповісти
Це питання до лучан і гостей міста, а не до ринку. Під кожним луцьким мостом теж сміття, пляшки та обісцяні кущі, то що, будемо мости зносити?
Відповісти
До чого тут міст? Я кажу про зупинку, яка відноситься до ринку. Ти була за кордоном? Як ти собі уявляєш місцевий ринок наприклад біля Лондонського Тауеру? Або Ейфелевої чи Пізанської веж?
Відповісти
То зупинку тоді треба знести, а не ринок.
За кордоном? Я була у Львові і добре знаю, де і біля чого знаходяться там ринки. Саме ринки, а не сувенірні крамнички.
Відповісти
І взагалі- нащо ті ринки, якщо можна десь у центрі міста побудувати торговий центр? І перенести торгові точки туди?
Відповісти
Незвертала увагу які кущі біля мостів. І як можна порівнювати кущі, ринок і стародавній замок!!!!!!!!
Чогось біля варшавського такого мусору нема.В коментарях про перенесення, до статті яка опублікувалась паро днів назад якісь Петя написав: "Для чого нам той старий замок, давайте краще на його місці розширим ринок". А саме головне його ше й підтримали!. Я такими словами обурена, мали би гордитись що у Луцьку знаходиться стародавній замок,один із найстаріших замків України, який і в наш час виглядає дуже красиво!!!!!!!!!!!! Ви ще хочете реконструкції? Хочете лишитись, то облагорожуйте самі!
Відповісти
Не кривіть душею, біля Варшавки такий самий срач, тільки от кущів немає, в яких сміття затримується. Мітлою замітається на раз.
Думаю, може, вихід в тому, щоб і навколо Центрального ринку і замку ліквідувати кущі, все викласти бруківкою?
Облагороджувати "самі" ми не будемо, ми сплачуємо гроші відповідним службам, які мають утримувати місто в порядку і працювати над комфортом, чистотою і озелененням. Треба буде вийти на суботник - обов'язково вийдемо, ще й забезпечимо всіх охочих робочими рукавицями і мішками для сміття.
Відповісти
Закрити ринок на деякий час.Навести на його території порядок. Щоб селяни продавали не біля дороги а на ринку.Зробити безкоштовну стоянку для автомобілі.Шановні лучани ВИ згідні?
Відповісти
Пропоную ліквідувати ринок "Скорпіон-Сервіс" як розміщений незаконно, на тротуарі всупереч Правилам дорожнього руху:
"Тротуар - елемент дороги, призначений для руху пішоходів, який прилягає до проїзної частини або відокремлений від неї газоном"
http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/1306-2001-%D0%BF
Відповісти
Останні новини
Частина лучан - проти перенесення Центрального ринку
19 листопад, 2015, 16:30